090227

Hejsan!
Jag har inte bloggat på ett tag. har ju jobbat nätter i veckan, och då blir det inte mycket tid över...den tiden lägger man på familjen, och inte på datorn ;)
Tankarna har gått mycket de senaste dagarna. Man blir så lessen när man får höra att någon förlorat sin vän. Tänk vad dessa underbara hundar betyder för en! De är ju verkligen sina vänner, som alltid finns där, i ur och skur! Alla dagar! De ger så mycket glädje, sån enorm kärlek! Man delar så otroligt många minnen med dem...och en dag så flyttar de vidare uppåt....det är tur att vi aldrig vet när....man får bara njuta av den korta tiden som man får äran av att ha dem i sina liv.
Men jag tänker på dig vännen min!!!!
Jag sov hos mamma och Gunnar i tisdags, och de bjöd på semlor...såklart ;)
Gunnar hade hittat en barnsemla till Wilma, så söt!
Gottigt så!
Kom igen nu då morfar, nu bränner vi fettet ;)
Idag sa Wilma till mig att hon ville ut i skogen och fika. Så då gjorde vi det :)
Vi hittade ett mysigt litet ställe...i en kohage ;)
Det där fikat smakade minsann bra ;) Wilma hade fixat sitt eget fika att ta med sig ;)
Baron gottar sig....
Riktigt ordentligt ;)
Och sen bar det av på små äventyr...
Det här kortet gillar jag! Synd bara att han inte var närmare kameran! I den här gubben finns det allt krut kvar, se så högt han hoppar ;) Nästan så man kan ana vår känslor...
Påväg hem stannade Wilma på en isfläck, där man kunde krossa isen när man gick på den. Jag minns hur kul jag tyckte att det var :)
När vi kom hem röjde jag upp lite i trädgården, Kaxe fick vara med oss ute.
"Hittade" en borste oxå...så jag kunde borsta av honom...och det behövdes!!!
Är hon inte klart snart?! Detta är tråååkigt! ;)
Wilma bakade sand kakor i sin sandlåda...som det var mest lera i ;)
Kakorna ville hon ju så klart bjuda på...men, Kaxe var väl måttligt intresserad av att äta sand, hehehe!
Men sen är man ju alltid lite nyfiken på vad lill tösen hittar på....
Vi såg det första vår tecknet idag när snön smält bort...då blir man lite glad ;)
Wilma spelade lite "bandy" ute. Hon var riktigt duktig! Kanske kan få vara med Johan och gänget någon gång?! ;)
Jag och Wilma var ute nästan hela dagen idag. Har vart så otroligt skönt ute! När Tommy kom hem så åkte vi och stor handlade inne i stan. Jag köpte lite saker, så att jag kunde baka chokladbiskvier, men glömde en enda liten fjuttig marsankräm...så jag får baka klart dem på söndag istället. Jag gjorde iaf bottnarna idag :)
Tommy han fixade taccos som vi myste på i kväll. Lilla Wilma hade fått bestämma vilken mat vi skulle ha. Alltid härligt att få ha lite fredags mys innan helgen!
Här hoppas två små själar på att det ska spillas lite gottigt från spisen :)
Mys fredag!
Fick inbjudan från hundskolan idag. Den 15:e börjar "Hundmötes kursen", underbart att kurserna drar igång igen! Ha det riktigt gott!

090223

Hejsan!
Idag låg jag kvar i sängen riktigt, riktigt LÄNGE!!!! Jag gick inte upp ur sängen förrän klockan var 14 :P Hade en liten varm och go Tarzan som myste med mig ;)
Men jag tror det var tur att jag slöa så länge, för jag blev inringd, och får jobba två nätter nu, så man kan nästan säga att jag gick upp i lagom tid iaf ;)
Jag har ingen feber, men jag är snorig, och tung i huvudet. Så jag får ta det lite lugnt,så blir jag snart bra igen tror jag.
Har bara gått en promenad idag, och den tog jag med Baron.


Såg att barons ena klo såg lite knepig ut. Hans klor är lite konstiga över huvud taget....det är som en hylsa runt pulpan på honom...kan jag förklara det så tro? Förstår ni? Så när jag klipper får jag vara lite försiktig så att han inte får sprickor i klorna....han har klyvet en klo en gång. Och nu är det första lagret på klon uppfläkt, men jag kan inte klipppa bort det, för det sitter så illa... Får hålla lite koll på den!
Wilma inspekterar Barons klo...hon borde bli veterinär när hon blir stor :)


Wilma har vart på dagis idag. Kul för henne att leka med alla barnen! Igår var hon en stund hos mormor. De skulle äta lite, och mamma skulle kolla så att inte mjölken var sur. Så mormor frågade Wilma hur man såg att mjölken var sur. Och Wilmas svar var att mjölken har ju ingen mun! Hehehe, ne, hur ska man då se om mjölken är sur?
De hade även gjort kort hos mormor igår, Wilma hade gjort ett till pappa. Idag så fixade hon till det kortet lite ;)


Fint så!


Jaha, nu ska väl jag fixa till mig lite, och sen ta det lite lugnt innan jag åker till jobbet!
Ha det gött!


Föreläsning

Idag har fick jag sovmorgon, gött ;)  När jag hade gått upp, och hunnit dricka en kopp kaffe, så jag vaknat till lite, kom Jenny, Robert, Ella och Molly på besök. Robert är Tommys bror, och de har vart nere i Skövde och hälsat på under helgen, de bor uppe i Sandviken. Det var riktigt kul att se dem en stund!
När jag vaknat till och vart lite social en stund, pälsade jag på mig, och tog Kaxe ut på en promenad. Det har regnat här idag, och jag och Kaxe var ute i det blöta i drygt en timme. Det var en skön promenad, men man var bra blöt när man kom hem :p




TJOHOOO! Här finns det spring i benen!!!!







Min snygging ;)



Efter promenaden kände jag mig lite krasslig. Vet inte om jag börjar bli sjuk eller inte....hoppas det stannar vid att vara lite hängig.....vill inte bli sjuk! Var lite tveksam på om jag skulle ge mig av till aspö eller ej. Men Ullrika är ju så grymt bra, och jag har sett fram emot denna föreläsning så, så länge.....så jag åkte dit. Och det ångrar jag inte det minsta! Jäklar vilken bra föreläsning!!!! Fick se 6 hundsläpp, alla varianter: tik-hane, hane-hane och tik-tik. Så skulle vi studera hundarna, försöka se signalerna som de gav varandra, och säga vem av hundarna som var den dominanta. Det var jätte kul. Vi fick även se på film om hundmöten, titta på foton, vi fick göra grupparbeten och lära oss en massa nyttigt. Kanske skriver mer om detta i morgon då jag är (förhoppningsvis är) lite piggare.
Nu ska jag se klart på Beck. Ha det riktigt gott!

090221

Halloj!
Den här dagen har gått hur fort som helst, jag gick upp, och sen blev det kväll...nästan ;)
Vi var på teater idag, Det Bästa Av Disney, Aristo Cats kids och Djungelboken kids :)

Det var jätte kul att gå på! De är så, så duktiga alla de som är med i denna teatergrupp! Det är andra gången som vi ser dem, fast första gången så var det bara ett litet smakprov på Astrid som vi såg. Sångerna är många, och glada, och såklart så känner man igen många av dem :) Så man sitter och nynnar med lite. Det var svårt att få något bra kort med den lilla mobilen ;) men här kommer två...


Här har vi Baloo.


Så till alla er som bor här omkring...Håll utkik efter "Skövde musikteater", och gå på deras föreställningar! Stora som små, det är en teater för ALLA!
Hundarna har inte fått lika mycket aktivitet idag...Tarzan och Baron har bara fått vara i trädgården. Och jag och Kaxe tog oss en skön promenad nu i kväll. Det snöar rätt mycket här nu. Vägen var rätt igen snöad, så det blev till att pölsa i snön ;) Det kommer säkert att vara fint i morgon när man vaknar!
På tal om i morgon :D Då ska jag på föreläsning, hundens signaler 2. Så jag har väntat på detta! Det är Ulrika på skövde hundskola som håller i föreläsningen. Jag och syrran gick på hundens signaler 1 för typ ett år sen, och sen dess har jag vart "fast" i skövde hundskola ;) Jag och Kaxe har avverkat Klicker kurs steg 1 och 2, viltspårskurs grund, rallylydnad steg 1 och med Baron har jag gått en aktivitets kurs :) Allt på ett och samma år ;) Men hon har så många bra kurser, och de är så bra instruktörer. Och Ulrika kan verkligen hund. Hon är TOPPEN att lyssna på!
Gå in och titta på hennes hemsida om ni vill: www.skovdehundskola.se
Igår städade vi nere i bygde gården. Det behövdes! Riktigt skönt att ha det gjort! Wilma hade med sig sin motorcykel ner, men hon körde inte så mkt på den. Det är roligare att springa runt i stora salen och busa ;)


Nepp, nu blir det till att slöa lte framför teven innan man kojsar!
Kanske tar något att mumsa på oxå....kanske en "HotDog" vore gött!


Hihiihi! Så mycket man hittar på nätet :) Men jag tycker det är lite kul ;)








Ha det gott!

090220

Hejsan!
Jag och lilla Wilma tog med oss Tarzan, och begav oss iväg på en liten promenad på åkrarna här.
Lilla Wilma i full fräs :)


Hon hittade en stor "kvast" som hon ville ta med hem, en julgran sa hon att det var :p Men den fick hon lämna kvar, hihihi.



Lilla Tarzan tycker oxå om kvastar...




Godingen!


Tarzan på upptäcktsfärd!


Hehehehe, lite snöigt?!



Här satt Wilma och Krama och Pussade Tarzan en bra stund, och talade om för honom hur mycket hon älskar honom :)


Efter en stund började magen kurra, så då gick jag hem med min lilla kock...
...för idag var det Wilma som fixade middagen här!


Dukade så fint så, gjorde hon oxå...


Och sen serverade hon maten...det är svårt att nå när man är liten....tur att man får plats på bordet ;)


Ser gott ut det där! Undra om lill matte gjort något till oss oxå?


En stund efter maten gick jag och Baron och hämtade posten. Här sitter min lilla gubbe i trädgården!


Men Baron! Inte räcker man väl ut tungan?!


Ooops! bFörlåt! Trodde inte du såg....



När Tommy slutat jobbet åkte vi till Tibro, Tommy och Wilma handlade, och jag tog en tur med Kaxe.


Vi stannade till en stund i Tibroskogarna innan vi åkte hem.
Lilla Wilma somnade i bilen :) ser ju så gött ut!


Tommy lånade Wilmas mössa igen...hehehe!






Wilma hittade en ny julgran att släpa till "huset".


En riktigt glad Wilma, vid sitt "hus", julgranen har hon ställt så fint där vid bänken ;)


Här skulle hon bygga ett hus.....



Min Kaxe man!


Det har vart en jätte härlig dag idag! Solen har värmt idag, så jag njöt rätt bra när jag och Wilma var på gärdet! Har vart ute nästan hela dagen, så nu är det rätt skönt att få vara inne och ta det lite lugnt... Tommy och Wilma har bakat bröd ikväll, det står och jäser nu...hoppas man får smaka lite sen ;)
Jag hade tänkt att hälsa på syrran idag, Wilma pratar om henne varje dag här. Men hon är sjuk, så då vill man ju gärna inte komma dit och bli smittad :S Krya på dig syrran!
I morgon ska vi på barnteater tillsammans med ett par vänner. Vi ska se Disneys bästa. Ett par andra vänner till oss är med i teatergruppen, så då blir det lite extra kul att gå ;)
Jag ställer ju inte ut Kaxe så ofta, så jag hänger inte med i alla utställningar som är runt om i landet :p Men jag vet att det är utställning i morgon...i Karlstad var det va? Så jag håller tummen hårt för alla er som ska åka dit! Lycka till från oss!
KRAM!

Kyrka och museum...det var längesen :)

Halloj!
Idag hade jag och Wilma inte så mycket för oss....inte så jätte kul för Wilma om man är ute i skogen med hundarna varje dag :) Men så kom en smart liten tanke till mig ;) Tommy skulle jobba eftermiddagen i Skara idag, så då kunde ju jag och Wilma åka med han dit, och kolla på Skara Domkyrka, och gå på museum :)
Vi började med att titta i Skara Domkyrka, Tommy var med oss in en stund.


Det första vi såg var lite tända ljus och små stenar som låg på golvet. Så fanns det en lapp där det stod att om man bar ett tungt hjärta, så kunde man be en bön och lägga stenen i en vattenskål, eller på ett par större stenar :P
Lilla Wilma ville ju såklart oxå lägga dit en sten :)


Fint!


Wilma ville dit fler gånger, och lägga på fler stenar. Men Tommy skojade med henne och sa, att så många bekymmer hoppas vi inte att du har ;)


Min goding!


Det fanns en grav i kyrkan...så här såg den ut från ena hållet...


...och från sidan.


Wilma tyckte det var jätte kul där inne. En massa färg glada fönster, massa figurer här och var, en trappa ner till en liten "grotta" m.m. Men tillslut så gick vi vidare till Turistbyrån.


Här inne kunde man titta på saker från inspelningen av "Arn".






I den stolen sitter du bra Wilma...kanske kommer du göra en å annan film... ;)


Efter att ha tittat runt på Arn, så var det dags att vara ute lite i friska luften oxå. Så jag och Wilma gick till en lekplats.


En riktig liten solstråle det där!!!!



Klockan tickade på fort...Tommy slutade joobbet och mötte upp oss på lekplatsen. Brevid lekplatsen fanns ett museum, stads museum tror jag....och dit in gick vi. Fick först titta på en film som handlade om sköldar, vad de betydde förr, och vart de hittades...


När man kom ut från "bion" kunde man kika runt på sköldar i ett rum....


Men de hade mycket, mycket mer som vi kika runt på...








Jag kommer inte ihåg vad detta var för sten...men sin charm har den ju!


Väl hemma så knatade jag ut med Kaxe medans det fortfarande var ljust. Vi gick ner på åkrarna och körde lite lydnad först. Tränade mycket på, stanna kvar som både, sitt, ligg och stående. Gick bra! :)


Fina killen! ;)






Sen tog vi en promenad. Kaxe fick busa av sig lite, efter att ha tränat på att vara still så länge :)
TJOOOHOOOO!!!!!!!!!!!!


Kaxe på stenmuren här hemma.


Sen tog jag med mig Baron och Tarzan ut på åkrarna oxå. Jag tog rätt mång kort på dem, på Tarzan som busade...men när jag kom hem och kollade var det bara svarta kort med lite snö framtill...:( Va väl kanske lite för mrkt ute :(
Men tog ett par på dem här hemma :) Min goa, goa gubbe!


Sussar gött i soffan nu :p


Och lilla "glader". Mitt busfrö!


Nu är det dags för hundarna att få kvällsmat. Sen blir det till att kolla på film.
Ha det riktigt gott! Kramen!

Utkast: Lite roligt! ...

Lite roligt!
En mycket generad kille går in på en bar och ser en snygg kvinna som sitter vid bardisken. Efter att ha samlat mod en hel timme går han fram till henne och frågar med skakande stämma:
-Öh.. du har väl inte lust att snacka lite?
Efter ett ögonblicks tystnad skriker hon:
- NEJ, jag vill INTE knulla med dig!
Alla i baren stirrar nu på dom och killen blir totalt röd i ansiktet. Killen smyger tillbaka till sin plats. Efter ett par minuter går kvinnan över till honom och ursäktar sig. Hon smilar och säger:
-Du förstår, jag studerar psykologi, och håller på att samla stoft till min speciella avhandling, som handlar om hur folk tacklar pinsamma situationer. Mannen rör inte en min, men ropar så högt han kan:
-2.000 kr.! Du måste vara sinnessjuk!
***************************************************************************************


Syftningsfel
Bensinmack i Uppsala: Ingen parkering förbjuden
*
Loppmarknad i Göteborg: Vid köp av klockarmband - gratis påsättning
*

Cafeterian på Högskolan i Halmstad: Jämna pengar underlättar växlingen

*
Brevlåda utanför Högfjällshotellet i Kittelfjäll: Posten hämtas då och då, ibland något senare

*
Frisör i Stockholm: Jag är sjukdom, kommer morgon

*
Mataffär i Göteborg: Frigående ägg

*
Skidliften i Sunne: Para er tre och tre i liftkön. Se upp så inga klädesplagg fastnar i liften.

*
Medborgarhusets foajé i Stockholm: Morgondagen inställd pga bristande intresse

*
Gatukök i Uppsala: Priserna gäller endast när gatuköket är öppet

*
Skylt vid lastkaj: Tomgångskörning förbjuden högst 1 minut

*
Skylt i mindre klädbutik: Idag rabatt på underkläder som avdrages i kassan

*
Pizzeria i Visby: Seriösa priser

*
Vägg i Stockholm: All affischering utom affischering om affischering förbjuden förbjuden!

*
Djurgårdskanalen i Stockholm: Varning svag is vintertid

*
Affär i Landskrona: KÖTT OCH LIVSMEDEL

*
Sydsvenska Dagbladet: Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv (Fy för att tillbringa 2 år i Eslöv!)

*
21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.

*
Nordvästra Skånes Tidningar: Mannen dog medan kvinnan avled. (Och skillnaden är...?!)

*
Örebrokuriren: Gynekolog hittade knarkgömma. (Var undrar man genast?!)

*
Svenska Dagbladet: Färre gökar i södra Sverige. (Låter märkligt i det frisläppta Skåne)

*
Ingen av de omkomna hade livshotande skador (Konstigt, de var ju redan döda...)

*
Upsala Nya Tidning: Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse. (Ställde alla anställda upp?)

*
Bergslagsposten: Inga spår efter skidåkare. (Han måste ha flugit fram)

*
Huset som brann ned till grunden blev totalförstört. (Nähä...?)

*
Ölandsbladet: Mindre poliser till Borgholm. (En elitstyrka bestående av dvärgar?)

*
Helsingborgs Dagblad: Vi skriver alt dåligare. (Det jör vi vel inte!)

*
Dagens Nyheter: Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning. (Ja det är ju en diesel som sagt)

*
Expressen: Svältdöd blir vardagsmat. (Vad blir då festmat?)

*
Dagens Nyheter: Lam pojke bortsprungen. (Hur lam var han sa du?)

*
Aftonbladet: Arbetslösa har rätt till dagisplats. (Då är de ju åtminstone sysselsatta!)

*
Polisen grep torsk i fiskhamnen. (Var hittar man annars torsk?)

*
Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld. (Yeah right!)

*
Östersundsposten: Krockade med älg på motorcykel. (Kör älgar motorcykel...?)

*
Metro: Yrkesmördare misstänkt för mord. (Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)

*
Tre greps för våldtäkt på Finlandsfärja. (Hur stor är sannolikheten att det finns TRE män som tänder på Finlandsfärjor?)
****************************
Ja, så kan man ju oxå tycka när MC Donalds flyttar till stan, hihihihi!


Tre ben?!


Den här bilden skickade Tommy till mig, han såg den på en Pizzeria i Hjo :)


Hej lilla vän!


Ha det gott!


Hej igen!

Nu har jag gått en liten runda med Baron, vi var bara ute ca 20 minuter, men det var säkert helt OK för Baon ;)
Sen tog jag på selen på Kaxe, och vi begav oss ut på åkern. Jäklar vad duktig han är!!!! Jag gick först brevid och drog i tömmarna så att det blev ett "tryck" på selen, så att han fick ta i och fortsätta att gå. Sen drog jag extra hårt i den högra, och då gick han åt höger, och tvärtom med den vänstra. Jätte duktig! Det sissta så gick jag bakom honom lite och svängde ett par gånger åt båda hållen, funka kanon bra :D Men han vill gärna sniffa i backen, är en massa harar och rådjur som har skuttat här :p Så jag kanske behöver lite hjälp av min kära kusin...för att sniffa i backen när man drar är ju inte OK. När man arbetar så arbetar man, och när man går vanlig promenad så sniffar och strosar man ;)
Vi tömmkörde inte så länge. Det gick ju så bra, så då ska man ju sluta fort oxå... Efter det körde vi lite vardagslydnad på åkrarna här, och sen hittade vi lite stenmurar, stenar och lite annat smått och gott att hoppa upp och ner på, och gå balansgång på ;) Så lite roligt har vi haft det ihop ;) Nu ligger alla hundarna och vilar. Skönt! Wilma vaknade visst lite, men jag tror hon somnar om snart :)
God Natt!

090218

Halloj!
Börjar med att lägga in ett kort på Kaxe, det är från igår kväll...tycker att han ser så nöjd och glad ut ;)


Idag har jag haft en riktig städhjälp här. Medans jag gjorde iordning mig så piffa den här tösen til det här hemma ;)


Städ vagn och allt :p


Min lilla Tarzan, som står och väntar på att Jenny ska plocka upp oss...


När vi väntade på Jenny så satte sig Wilma i sin dock sulky...den tippa, och hon landa på backen :)


När hon ställde sig upp, satt vagnen kvar på rumpan....hihihihi! Kul ;)


Tarzan hälsar på Aron.


Aron är bland den gladaste hund jag sett! Svansen den går som en tok där bak. Men Tarzan han visade varenda litet risgryn som han har, var inte alls på lekhumör med Aron. Svansen gick lite på han i början, och han pep lite, men sen blev han tuff. Men Aron han bara fortsatte att vifta på svansen han, han tyckte Tarzan var lika roliga iaf ;)
Jenny och Wilmis!


Jenny har en liten kanin inne, står i en bur på golvet. Och den gillade Tarzan, hihihi. En vän i samma storlek, ÄNTLIGEN! *L* Han vifftade på svansen, pep, och kastade sig ner med frambenen på golvet. Jenny sa att jag kunde låta honom hålla på, sålänge han inte skrämde ihjäl kaninen så var det lugnt :) Så helt plötsligt när Wilma står där och klappar kaninen, och Tarzan sitter i mitt knä, och är inte ens i närheten, så lägger sig kaninen på sidan, helt och hållet, även med huvudet på sne i halmen.... Oooops! Kände jag då....dog den tro....sicken otur man kan ha :p Så jag frågade Jenny lite försiktigt om kaninen la sig och vila nu kanske...och det gjorde den. Pust! Himmla tur för mig det :p Den här kaninen ligger helt på sidan och vilar.... och jag som trodde att de låg så när de var döda...
Rasmus han gör ingen illa iaf! Lugnet själv som vilar här :)


Efter en stund gick vi ut på en promenad i en kohage bakom Jennys hus. Och jäklar vad fint där var! Helt underbar natur! Lite mysiga stigar bland granar först, sen kom vi till en äng, med en stenmur, och en bäck fanns där också. Tänk vad mysigt att gå där till våren!
Jenny och Wilma.



Visst är det kul när det ligger stockar och stenar och stubbar lite här och var :) Wilma har nog klättrat mer än aporna på Zoo idag :)

Rasmus, den "lilla" lufsen!
Kom igen då Rasmus, Ta pinnen!
Nej! Den pinnen ville ju jag ha!
Wilma blev "fast" på en liten sten mur. Där dansade hon och sjöng så vackert för oss!
Men man får ta det försiktigt....det kan vara halt på stenarna, så det är lätt hänt att man tippar med näsan i backen :)
Men det gick bra! ;)
Här kommer lilla Tarzan busen i full fräs!
Finns mycket spring i de här små benen! Sällan han står still, så man hinner ta kort...men ibland ska man ha tur ;)
Rasmus han lufsar vidare den :)
Nu har vi kommit fram till bäcken, jätte fint var det där! 
Wilma står och kikar ner på bäcken.
Nyfiken i en strut har vi här....måste bara ner och sniffa runt lite på isen...
Ett jätte fint kort på Rasmus...om inte den jäkla grenen vart i vägen, grrr! ;)
Här sitter min lilla Wilma och fixar lite låtsas fika till oss....Jenny undrade om det kunde vara så att vi OFTA har med fika ut till skogen..... Men, å, nej, hur kan hon tro det?!
Det blandas mkt med mörka och ljusa kort...men de mörka har jag tagit med kameran, blixten gör korten mörkare antar jag....de andra är tagna med mobilen....
Inte lätt att få med alla fyra när de står på stenen.....
...men ett kort fick jag allt :p
Får tacka Jenny för en underbar promenad! Det var verkligen jätte fint att gå där!
Wilma sitter just nu i badet, jag vågar sitta vid datorn då, för hon pratar oavbrutet med sina hästar i badet....så jag hör om något skulle vara på tok :)
Lilla Tarzan han är trött nu!
Det värmer väl gött där under elementet ;)
När Wilma har somnat så tänkte jag gå ut på åkern och träna med Kaxe. Först kör jag nog lite lydnad, och sen ska jag prova att tömmköra honom :D Spännande!!!! Baron får jag se vad jag gör med. Han har vart med oss ut ett par gånger i trädgården idag, så det kan hända att han får lufsa runt där en gång till....men, jag får se hur det blir ;) Beror sig lite på hur länge jag tränar med Kaxe oxå....
Jag har ett boktips till er. En bok som vandrar bland mina arbetskamrater just nu :) Men jag tycker verkligen att det är en bok för ALLA att läsa! Så gripande, så underbar, så sorgsen, och så mycket kärlek! 
En stråle av ljus.
Så här står det på bokens omslag: Det här är en berättelse om en ovanlig pojke med en lysande begåvning, ett hjärta av guld och en plågad själ. Det är en berättelse om en sjukdom, en kamp för livet och en kapplöpning med döden.
"Jag vill dela med mig av allt som hände - av smärtan, modet, kärleken och allt jag lärde mig av min sons långa kamp. Jag vill att Nicks liv inte ska bli ett kärt minne bara för oss, utan något fint som också andra kan ta del av. Jag skulle vilja ge människor hopp och hjälp att se verkligheten som den är. Min förhoppning är att många kommer att kunna dra nytta av det vi har lärt oss och kanske rädda liv." Danielle Steel.
*******************************************
Jaha, nu har lilla Wilmis lagt sig...Hon var rätt trött efter promenaden, och efter badet lev det bara till att dricka välling och titta en liten,liten stund på teven, sen läste jag en saga för henne i sängen, och nu sover hon riktigt gott :) Skönt!
Två tröttisar :)
Tarzan han kommer nog sussa riktigt gott den med! Underbart! 
Hopp, jag har redan ångrat mig med Baron, hihihi, jag kan aldrig bestämma mig :p Jag ska ta han först nu, och sen ska jag ta min lilla Kaxe bus! Åh, så roligt det kommer att bli! 
Ha det riktigt gott! 
KRAM!



090217

Halloj!
Jag orkade inte blogga igår, ibland får man vara lat hihihi! Men har ett par kort från gårdagen att lägga ut :)
Jag fick ett roligt mms från Johan här om dagen....han som inte fick komma hit på tårta för att jag valde och jobba ist....
Han skrev: Själv har jag en syster som kan fixa tårta! De du! ;)


Ja, det du Johan! Ta väl hand om henne du! ;)

Igår när jag vaknade till framåt eftermiddagen så ville jag göra något så jag piggnade till lite. En tur ut till skogen tillsammans med Wilma och Tommy fick det bli. Kaxe var oxå med.
Pust! Bäst att vila de små benen lite!


Öh...sa du vila? Vad är det?!



Jag ränner som den tok jag är, i skogarna här :)




Det är roligt att traska runt i skogen, men de små benen blir allt lite trötta efter ett tag, så det är skönt när man får lite "lift" på hemvägen :)


Jag och Baron tog en promenad ute på gärdet igår. Hade velat släppa han lös, men det stod ett par rådjur rätt nära oss. Och med tanke på att Barons hörsel inte är perfekt ( i alla fall inte när jag säger något som han inte vill höra) så ville jag inte släppa honom lös. Mindre kul att ha en hund som jagar efter Wilmas kära "Bambi".
Tarzan den lilla gosingen tycker jag lite smått synd om nu. Det räker med att han står i farstun, så börjar han skaka. Inte för att det är kallt där, utan det måste vara tanken på att behöva gå ut i det kalla som får han att skaka. Men tyvärr så måste ju även små hundar komma ut ibland.... Han längtar nog till sommaren, då han kan springa ut och in som han vill, utan kläder på sig, och utan att frysa!
Idag har jag vart inne i stan hela dagen lång. Har vart hos mamma och Gunnar och provat på att göra kort att skicka till vänner. Det är kul att pyssla lite ;) Gick senare vidare till en vän och tog en kaffe, och tjötade en massa gojja om allt och inget. Pratade väl om att vi skulle gå ut på krogen en dag, och det tycker jag va en toppen bra idé, kommer knappt ihåg när jag vart ut sisst.....
När jag kom hem knatade jag och Kaxe över till Brings. Jenny skulle åka skidor bakom Rasmus, och jag och Kaxe sprang före för att få Rasmus att knata på :) Men jag gömde av att ta kort på dem :p Jag är så ego, så jag kommer bara ihåg att ta kort på mina egna hundar, Wilma och på mig själv, hehehehehe :) Man måste ju tänka på sig själv vett ni ;) vem gör det annars?!
Kaxe fick dra pulkan ett varv runt åkern. Sen lastade vi pulkan med hö till mina kaniner, så knatade vi hem och lämnade det. För att sen gå tillbaka till Brings. Så idag fick han dra ett tag, även på vägen här. Lite läskigt är det med pulkan, men han knatar ändå på bra med den.
Fick ett par tömmar av Jenny idag, så nu kan jag ut och tömköra honom! Får nog prova lite på åkern i morgon. Det är som Jenny sa, lite konstigt för hundarna det där att gå FRAMFÖR en nu när de drar. För här har man ÄLTAT att de INTE ska gå framför en, de ska gå vid sidan av en. Och helt plötsligt så ska nu Kaxe  gå framför mig, och ändå vara uppmärksam och "sköta" sig..... Men det är bara att ta det lugnt, han är bara ett år, så förhoppningsvis har jag mååånga år på mig att lära han dra pulkan, och även lilla mig på skidor :D
Givetvis så har jag ett foto på mig och Kaxe...hihihi! Det är ju på mig och min kära hund ;) *EGO*


Men jag fick ett på Rasmus och Jenny innan de åkte skidor, så det kan jag ju ta med :)


Ser ni att Rasmus har ett hjärta på sidan? Så sött!
Kaxe blev själa glad idag när han såg Rasmus! "Åh, min underbara lek kompis!!!!" Men Rasmus hade INGEN lust att leka, han dånade lite, och Kaxe hukade sig snabbt och började slicka Rasmus under hakan och på läpparna. Sen sprang Kaxe iväg på egna äventyr och Rasmus lufsade runt lite. Men det är UNDERBART att få se deras "språk". Och det är TOPPEN att den ena hunden kan säga till, att jag vill inte nu, och att den andra hunden tar till sig det. Jag gillar att ha hundar lösa, och bara sitta och iakta dem, se hur de "pratar" med varandra. Försöker att se kroppspråken de har, och försöker att lära mig dem.
Ha det riktigt gott! Kram!

090215

Hejsan! Jag och Jenny skulle dra med Kaxe i Fredags, men jag blev inringd och skulle jobba 17-21, och när jag sen skulle ge rapport till nattarna, så kom det bara en personal till jobbet....så då stannade jag kvar och jobba natten med...man kan ju inte vara själv på 40 boende... Så det blev att jag fick jobba natt hela helgen :) och det tackar jag för :)

Jag och Wilma var hos mamma och gunnar i Fredags. Lite kaffe är ju alltid gött!

Wilma fick en alla hjärtans dag pressent!


Ett bak sett!



Här gör hon pankakor till mig!


Sen gick vi ut och lekte lite :) Roligt att få vara på en lekplats och leka!




Sen bakade mamma och Wilma bullar! Så hon fick prova sakerna som hon fick!






Så fina bullar hon gjorde lilla Wilma! Hjärtan och allt!!!



Wilma och morfar!


Kaxe var med mig på jobbet sen! Han skötte sig UTMÄRKT!!!!




Men sen fick han ju gå med på natten oxå, och då var han TRÖTT!!!! Många intryck från EN avdelning, och nu skulle han knata på fem.... Och en av de boende ville INTE sova när han såg Kaxe, han ville leka med sin vän hunden :p
Så Jenny hämtade hem honom vid tolv. Och han blev jätte glad när han såg henne :)
Tröttisen!


Igår var Tommy och Wilma me Jenny, Karolina och Björn ut i skogen. Har snott lite kort av dem :) Synd att jag missade det! Men jag vill ju inte säga nej till nätter :p Och det blir säkert fler gånger som vi packar väskan och ger oss av till skogen ;)






GODING!




En härlig bild på min kära sysster!


Detta mumsade de på!!! Och jag missade det :(



Tommy i Wilmas mössa, hihihi!



Får be om ursäkt till stackars Johan! Vi skulle fikat på tårta i Fredags, men jag skippa det då jag ville jobba.....så Johan blev oxå utan tårta...Sorry! ;)
Ska iväg och jobba en natt till nu, sen är jag ledig ett tag :) Fick bli en snabb blogg idag, men ändå kul att slänga upp ett par bilder från helgen....
Ha det gott! Kram!

Kaxe har fått dra pulkan :)

Igår när jag skulle blogga så ville inte datorn vara med....men nu hänger den med igen :) Dessa datorer! De gör sällan vad man vill att de ska göra, hihihi!
Igår när jag gick och plockade, sprang Wilma omkring här och pysslade lite. Hon ville inte ha på sig några kläder...men kom på att dagen innan hade Tommy köpt en halsduk och en mössa i rosa med mimmi på, så dom ville hon gärna ha på sig...

Hiihihihi! Hon är ju för söt!!!! Mössan ligger och vilar lite på öronen oxå ;)
Jag måste köpa en bok, där jag ska skriva i alla roliga kommentarer som Wilma säger, och alla roliga svar hon ger, så ska hon få den boken av mig sen när hon fyller 20 eller något ;) För hon säger ju så mycket roligt nu :)
Igår skulle jag in och duscha, så jag sa till Wilma att jag skulle göra i ordning mig. Wilma satte sig vid köksbordet och började leka med leran. När jag kom ut ur duschen och in i köket så tittade Wilma på mig och sa: " Men vad fin du är mamma! Har du gjort iordning dig?"
Ja, när håret står åt alla håll och kanter...är lite lagom ruffsigt....hmm....

Ja, då är det ju just SÅ man känner sig...fin...Hahahahaha! Goding till Wilma!
Ne, tacka vettja plattången! Vad hade man vart utan den? ;)


Jag och Wilma tog vara på snön igår med :) Tänkta ha tagit en hund med oss, men hittade inget koppel...det är verkligen så att jag lägger min skit över allt! Måste försöka få lite ordning på mig själv :p Jag såg på filmen "och så kom Polly" för ett par dagar sen, blev lite inspirerad över "pipen" som hon hade på sin iller. En sån skulle jag ha så jag kan blippa efter allt som jag förlagt.... :)
Hur som helst så var jag och Wilma och lekte i snön utan hund idag, och det gick ju bra det med :)
Wilma i full fart ner för backen!


Rediga tjej som "kan själv"! Drar till och med upp pulkan helt själv nu ;)


Full fart ner igen...


När Wilma tröttnat lite på att åka så fick jag oxå prova lite ;) Men Wilma ville oxå sitta i, så ett par gånger båda två åkte vi oxå :) Jag tycker att det är gör sköj att åka pulka! Och Wilma med, som ni ser på hennes JÄTTE flin :) Bara bus i de ögonen!


Väl hemma så värmde vi oss med varm choklad! Mmmm, så gott när man lekt i snön en halv dag! Sen fick Wilma syn på kameran och gick här hemma och fotade lite vasar, krukor ch annat kuligt.....sen ville hon att jag skulle knäppa två kort på henne, och dem måste jag ju ha med, hihihihi!




Charmis!!!
Jag och Kaxe knatade iväg till Jenny på kvällen. Kaxe fick träffa Rasmus en stund. Men idag tyckte väl inte Rasmus att det var överdrivet roligt att leka med Kaxe, nån måtta får det väl vara på't ;) När jag ser Rasmus lite stel, iaf orörlig, och tittar åt ett helt annat håll, när Kaxe försöker få igång honom till lek, då tänker jag på en låt med Björn Rosenström......på texten "Jag spelar träd när han går förbi...." Hehehehe! Men Kaxe fattar vinken rätt snabbt. Igår blev han super glad när han såg Rasmus, men när Rasmus inte visade att han var lika glad och sprallig över att se Kaxe, så gick Kaxe vidare på en egen liten upptäcktsfård ist ;)


Sen tog vi på Kaxe killen selen, och sställde han framför pulkan :D
Han tyckte att det var lite läskigt först. Han hoppade över skacklera en gång, så då fick vi stanna och se så bakbenen hamnade på rätt sida av dem igen. Sen traskade vi vidare. Han gick lite långsammare än vanligt, så man märkte att det kändes lite ovant för honom. Men det gick super bra! I dag ska vi ta på lite tyngd på Pulkan när vi kör :)




Mor min kommer strax hit och hälsar på oss. Så jag ska väl ta och fixa till lite här hemma....
Ha det gott!


Bus i snön!

Tänk vad underbart det är att ha lilla Wilma och dessa hundar! Så otroligt mycket glädje de ger mig!!!! Varje dag!

Lilla Wilma var så duktig och gjorde rent speglarna här hemma i förmiddags medans jag diskade :)
Först tar man den blöta trasan...


Och sen torkar man, så glänser speglarna så fint sen :)


Jenny kom hit och åt middag, och sen knatade vi ut och gick en sväng med Kaxe och Rasmus.
Tjohoo!!!! Underbart att få springa lös i snön!!!!!!! JIPPI!!!!!!!!!!


Jag kanske inte har fullt lika mycket energi som den andra token...men visst är det kul att få springa lös!!!


Det är bra att träna lite inkallning...Det kan dröja en liten stund innan Kaxe släpper det han håller på med, men när han väl kommer springande till en, så är det bara fullt ös som gäller!



Sen kan det bli lite tokigt det där med att sakta ner och hinna stanna....innan man krockar med den som ropade på en....



Men träning ger färdighet...så det är bara till att fortsätta träna ;)

Ja,vad säger man?! Du ser lite lustig ut när du blir fotad ibland Kaxe....du har sån fart, så...ja, det ser lite kuligt ut ibland på vissa kort, hihihi!


Rasmus, den fina killen!







Mera bus, bäst att passa på ;)


Vi hade med oss pulkan på promenaden, och tur var väl det....för barnen blir ju så lätt trötta i benen.... Här kör Wilma på Jenny som inte orkade gå längre, hehehehehe!


Sen var det Wilmas tur att vila benen, visst ser det lite mysigt ut? Där höll hon på att somna när vi knata hem :)


Hemma igen! Rasmus i trädgården. (Taget med mobilen...den gav ju nästan ljusare kort än vad den vanliga skrutten gjorde...)


När vi kom in ville lilla Wilma spela spel innan vi kunde värma oss med kaffe :) I sin "vanliga" lilla ordning så blev det: Bamse lotto, hoppa grodor och sen memo....man kan ju inte bara spela ett spel :)


När vi fikade sa Wilma en liten rolig sak, som vi skrattade rätt gott åt. Saken var den att jag och Jenny pratade lite om Barons ålder och hans hälsa innan, vi tycker att han har bra kondition för sin ålder....och att han är svår att gissa hur länge man får äran att ha kvar i sitt liv. För han är ju som sagt frisk och piggelin! Men Wilma gav oss nästan svaret idag, hihihi! Hon sa först att Bosse är i hundhimlen...och sen sa hon att Baron, han åkte upp till älghimlen, men han blev utslängd därifrån.... Så nu vet vi varför vissa hundar blir så gammla, de åkte till "fel" himmel :p Inte lätt att bli utslängd därifrån, men tur för mig att han blev det! Hoppas att han inte vågar att göra ett nytt försök bara då ;)
Baron fick följa med till "möbelstaden" Tibro idag, när det var dax för att handla lite hundmat och annat smått och gott som går åt :) Var ju bara ett måste att fota honom vid en skylt.....


Jag bytte på mina kaniner idag, så då passade jag på att bli fotad med Lollo i famnen.
Eliona är JÄTTE snäll att klappa, när jag sitter brevid henne, men tar jag upp henne i knät så kan hon bitas lite. Hon tar tag i mina kläder... det är inga "riktiga bett" hon ger mig, men jag kan lova att det känns när hon får tag på skinnet på mig.... Hur får man en kanin att sluta med det? Hur säger man till en kanin? Pysslar mer såklart! Men jag vill ju gärna att hon slutar med att nypas!




Jag har kort på Tarzan gose-grisen idag :D Nu är han så fin, så fin igen, och ser ut så som en nakenfis ska göra! Men jag badade han innan jag fotade honom, så då kurar han ihop sig i soffan, och är väl inte så värst vidare intresserad av att bi fotad....men här är mitt lilla hjärta!!!!

 

I morgon ska jag och Kaxe gå till Jenny och testa att sätta pulkan bakom Kaxe :) Så jag ska ta på han selen nu, så han får gå lite med den på sig. Det blir spännande i morgon, dra för första gången ;)
Ha det gott!


En helt vanlig Tisdag....där man är LEDIG ;)

Hej!
Idag har jag vart ledig. Så skönt, så skönt ;) Vaknade väl strax innan 7, satt och myste riktigt länge framför teven med Wilma. Vi tittade på Musse, och satt ihop virade i ett täcke som vi värmde oss under.


När jag sakta men säkert tillslut hade vaknat till lite, så tog jag tag i det som vardagen alltid har att bjuda på...disk, tvätt, städ ;) Jag fortsatte leta lite i den stora lådan med alla CD skivor som kom fram från vinden för ett par dagar sen, och gud vad många underbara skivor jag har :p Så det blev till att poppa loss här igen, och dansa med min trogna kavaljer "skurmoppen" hehehe.
Wilma pysslade lite med lera undertiden. Men sen hade hon försvunnet ut i hallen...lustigt det där, man tror att hon pysslar med något, och man tycker att man har koll, men ändå så smiter hon undan, så tyst och försiktigt, och hittar på lite annat när mamma inte ser på :p Men idag var det inget hyss hon gjorde, hon hade hittat mina skor med klackar, och det är ju jätte kul att gå i :D




Så söt hon är! Men jag kan lova, hon tyckte inte att det var så där vidare värst lätt att dansa i dem, Hihihi.
Efter maten idag så pälsade vi på oss, och gick med Baron på en runda.


Wilma åkte pulkan såklart! :) Roligt för henne att snön är här!
Lilla Gubben!



Wilma hittade ett par roliga stenar, som blev hala när snön åkte bort. Så på dasse satte hon sig på och kanade ner :)




När vi kom hem igen så tog vi oss lite fika. Och sen ville Wilma att vi skulle in på rummet och leka doktor. Hon skulle ligga i sängen med alla nallar, för hon var sjuk, och jag skulle ta hand om henne....


Den där teletubbisen fick hon av nancy och Fredde när de var i Ullared. Och Wilma ÄLSKAR den! Jag måste lära mig tiderna på teven när det programmet går på helgen. Har för mig att de visar dessa på lördag eller söndagmorgon på nån kanal....



Men sen är det ju så att en annen blir ju oxå alltid ner stoppad, så här ligger jag och myser med Wilmas alla nallar, hehehe. Ombytta roller, så ska det vara :)


Jag har fått lite bilder av Tommy från helgen. De hade vart hos Märta och åkt pulka. Wilma i den röda Pulkan, å märta i den blå ;)




Här gör de snöänglar ;)


Kul för barnen att leka tillsammans i snön!
I kväll har jag och Kaxe gått en härlig runda. Kanske var borta i ca 45 minuter, men vi gick i raskt tempo i den friska luften. Åh, så skönt det var!
Så nu är det strax dax för att titta på en film K-pax tror jag den hette...., och äta Engelsk konfekt....Mmmmmm! Jag ÄLSKAR godis!!!! Får tacka Johan så mycket för filmen! Den är säkert jätte bra!!!! Jobbar man hela helgen, så kan man gött få mysa med film och godis en tisdag :p


Ha det gott!




Because You Loved Me!

Jag vet inte om jag kan, vet iaf inte hur man gör, när man vill ha musik på bloggen, så att ni hör en låt. Men jag skriver ner sångtexten ist. Till min älskade vän, jag saknar dig varje dag!

For all those times you stood by me
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrong that you made right
For every dream you made come true
For all the love I found in you
I'll be forever thankful baby
You're the one who held me up
Never let me fall
You're the one who saw me through
through it all
'''''''
You gave me wings and made me fly
You touched my hand I could touch the sky
I lost my faith, you gave it back to me
You said no stars was out of reach
You stood by me and I stood tall
I had your love I had it all
I'm grateful for each day you gave me
Maby I don't know that much
But I know this much is true
I was blessed because I was loved by you
''''''''
You were always there for me
The tender wind that carried me
A light in the dark shining your love into my life
You've been my inspiration
Trough the lies you were the truth
My world was a better place because of you
'''''''
You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me
'''''''






































































Jag saknar dig Bosse!


090205

Halloj!
Idag är marken vit här...inte så mycket snö, men så pass så att man kunde dra pulkan på vägarna här. Jag skriker inte direkt "jippi" nu när snön kommer...tycker väl att det är kul med snö i början av vintern.... Men när jag såg hur kul Wilma tyckte att det var med snön, och hundarna älskar det me...ja, då får jag väl erkänna att det kom lite glädje till mig oxå ;)
Fördelen är ju att det är ljusare att knata runt med hundarna på kvälla, och att de inte blir så jäkla skitiga! Så visst, lite bra är den att ha :)
Jag, Wilma och Baron pälsade på oss och gick ut på en promenad. Wilma fick sitta i pulkan.
Jag och Baron. Baron vill åt min mössa, hihihi, han är TOKIG i allt som är luddigt, nallar, mössor, vantar m.m :)
När vi kom hem så lekte vi lite i trädgården. Wilma gjorde fina snöänglar.
Så fin den blev!
Baron gillar snön han! Åh så gött att rulla sig i, och att äta.....
Goa lilla gubben!
Att rulla sig i snön finns det fler som gillar ;)
En riktig liten gose-tjej!!!
Det tar på krafterna att leka i snön, och den här blicken sa mig att Wilma säkert vill in :) Sötis!
Idag har Wilma på sig en tröja med Mimmi på, så hon ville gärna se ut som Mimmi kom hon på här... Så jag gjorde det bästa jag kunde...lite tofsar som öron, och ett vitt band i håret som en liten rosett...och ja, så här blev resultatet:
Wilma blev ju riktigt nöjd, och det är ju det som är det viktiga ;)
När vi värmt oss en stund så tog vi på oss kläderna igen. Jag tänkte att vi skulle gå och se stockamo trollen, men Wilma ville åka pulkan, och snön börjar försvinna. Så att dra pulkan på grusvägen vart lite tokigt.... Så då gick vi ner till dammen ist. Att gunga är ju aldrig fel!
När vi går runt dammen, så brukar alltid Wilma stanna vid badringen som ligger kvar intill kanten. Hon ser lite fundersam ut, och sen frågar hon om det är sommar. Hehehe, nej, inte än på ett tag....men jag hade inte klagat om den mot all förmodan ville komma hit ;)
Vi såg ett par rådjur på ett gärde en bit bort. Så jag och Wilma smög oss dit. Men vi kom inte så nära, för det var taggtrå emellan sen.... 
Men Wilma var jätte glad över att ha sett Bambi och hans mamma :)
Jag och Kaxe tog en skön promenad på kvällen. Drygt 1,5 timme var vi ute. Jätte härligt ute, friskt och skönt! Jag märkte på Kaxe att det vart två dagar som krävt lite mer av honom. En dag med spår, och sen en dag med massa av träning. Det är ju givetvis skillnad att träna hemma än på "klubben", mer intryck att ta in. För idag var han så lugn, nästan lite seg. Så jag tränade inte på något alls under promenaden. Vi bara lufsade runt. Gick den rundan som Jenny visade oss för ett tag sen, kul att få lära sig nya rundor att gå här hemma :)
Nu har alla hundar gjort sig klara inför natten ;) Skönt! 
Jag blev inringd idag, får jobba natt i helgen :D Tänk så glad man kan bli av att andra är sjuka...nästan så att man känner sig en aning elak... Men jag fick jobba så många nätter förra månaden, så jag hade knappt vågat hoppats på att jag fick någon den här månaden....men, än så länge har det ju börjat bra ;) Peppar, peppar, ta i trä! Jag hoppas att det håller i sig! 
Får avsluta med den här bilden på Kaxe. Han påminner så om när han var valp på detta kortet ;) 
God Natt!

080905 Rally lydnaden avslutad :(

Idag har jag vart ledig igen! Gött! Har städat upp en del, tvättat en massa, och busat mängder med Wilmis! 
Har kort från igår, på lilla Kaxe. Han var bra trött efter spårningen! Här har han just ätit kvällsmat, så ään är han lite vaken :)
Men det dröjde inte länge förrän han la sig ner. Här ligger han i köket och vilar, medans jag diskar.
Och när filmen på Teven började, så hängde han med in dit...men bara för att finna en ny plats att vila på ;)
En härlig "god morgon" bild på Wilmis.
Jag stoppade Wilmis i badet på förmiddagen, och där satt hon och lekte med sina hästar så pass länge, att jag fick fylla på med varmare vatten två gånger :p Men ren blev hon ;)
Wilma lånade mosters kamera och tog kort på mig och Tarzan...hehehe, fast man ser bara en gnutta av Tarzan :) Och tur är väl det, för jag har inget att trimma honom med nu, så han ser mer ut som en terrier än en nakenfis....
Sen ville jag knäppa ett kort på gosingen, och frågade om hon kunde le....så söter hon är!
Fotade mina kaniner....jösses så de växer! Nu börjar till och med jag tycka att de är stora. Får ta och fota dem i knät på någon, så ni har lite att jämföra med...
Här är Lollo som putsar sig ren och fin :)
Lollo igen.
Och Eliona.
Min lilla hjälpreda borstade Baron idag, och jag klippte klor, och rensa öron. Så nu är han fin :)
Det var gött det!!!!
Tog ett par kort på Wilmis oxå, när hoon dansade här hemma. GODING!!!!!
Sen kom det som jag väntat på nästan hela dagen lång :) Rally lydnaden!!! För mig och Kaxe tyckte jag inte att det gick riktigt lika bra idag. Men det gick ändå bra! Så nöjd och glad är jag ju givetvis!!!!
Här är ett par kurskompisar.
Jag och Kaxe.
Ligg behöver vi träna mer på. Men nu kan jag gå runt honom när jag säger "Stanna kvar". Och det är ju framsteg ;)
Här kör jag samma sak med sitt. Jag går runt honom sen. Det är han super bra på, så idag började jag "tappa" saker bakom honom, för att se om han stannade kvar. Och det gjorde han alla gånger utom en :)
Som avslutning fick hundarna busa lite med varandra!
Här har vi Kaxe tillsammans med en liten tik. Ser ut som om de springer åt var sitt håll...men jag tror det är Kaxe som inte riktigt hängde med i hennes snabba sväng :) Spånet yr finfint iaf ;)
Min lilla goding, hemma i soffan innan hon skulle sussa gott! Har fått en nalle idag, som hon pysslade om riktigt ordentligt!
Tommy har jobbat i Hjo idag, så han passade på att häta kort som vi beställt av en fotograf för evigheter sen!!! Men som glömts bort! En ram med fyra bilder i...
Blir ju lite tokigt när man fotar mor en ram med glas...men ni ser ju lite :)
Nu ska jag pyssla det sissta med hundarna. Och sen blir det nog teven. Är lite seg nu :p 
Har en massa kul på gång med Kaxe killen. Har en hel del att träna på, men om ett tag börjar 2:an i rallyt, och viltspåret, och sen ska jag förhoppningsvis på en och annan utställning oxå..... 
De andra två, tar jag det lite lugnare med. Får se hur det går med Tarzan...men just nu är han en riktig liten myshund, som jag umgås mest med, men "jobbar" minst med....tokigt! Baron har ju inget jobb alls, varje dag tillsammans med honom känns som en bonusdag, för man undrar när man ska finna honom sovandes på golvet, och inte vakna upp. Ibland känns det som den dagen kan vara idag, och andra gånger funderar man på hur gammal han tänker bli. För kondisen är det inget fel på alls, och hälsan är super bra....men, man vet ju aldrig.....
Men,men...jobba på "ligg" och "fot" och vänster svängar med Kaxe, det är vad jag ska träna mest på framöver.....
Ha det gött!

090203 Spårat!

Hejsan!
Vi åkte iväg och spårade sen... Jag glömde av att höra av mig till Kathi, ber så hemskt mycket om ursäkt!!!!! Det ska inte upprepas :p
Vi gick från Jenny, en liten lagom bit ifrån där hon bor spårade vi. Det är så mysigt att samla ihop ett litet gäng, och gå en runda tillsammans. 
Björn och Jenny lägger spår, vi andra väntar :) Här står Karro och Gunde. Fast Gunde syns knappt :p
Wilma vaktar ryggsäcken med fikat i :)
Jenny kommer tillbaka från skogen...med det goa drickat :p
Sniff,sniff...hmm...jag undrar jag om de ska ta fram fikat nu....
Jupp, det gjorde vi. Kaffe och chokladmuffins, varm choklad till Wilma. 
Det smakar ALLTID så gött med kaffe ute i skogen! Se bara så nöjd Jenny ser ut ;)
Här sitter jag så snällt och väntar, och inte en enda liten smula till fika fick jag :(
Rasmus ligger gött här :)
Lilla Gunde.
Min goding!
Moster Karolina och lilla Wilmis!
Sen var det dags för hundarna att spåra. Gunde var först ut. Han är så snabb när han spårar! Och duktig!!
Nästa hund ut var Rasmus, oxå en duktig kille....såklart ;)
Och sen var det Kaxes tur. Han har inte spårat på ett tag, och han tyckte att det var lite läskigt. Fast han har gått lite på spänn alla gånger.... Kryper lite fram, har rest ragg ibland, och hoppar till om jag knäcker en gren under foten :) Men han var super duktig!!!! 
Jenny och mitt lilla hjärta!
Får tacka för en TOPPEN dag!!! Längtar tills nästa gång vi spårar!
Innan vi åkte hem från Jenny, ville Wilmis klappa hennes kaniner. Fina så!
Jag följde med Jenny hem till Rolf och Helen. Där stod det en cykel som väntade på mig. Den fick jag av Johan och Jenny i födelsedagspressent. Helt otroligt!!! Så när det blir lite varmare kan jag börja trampa till jobbet igen :) GÖTT! Och nu kan jag börja lära Kaxe springa breve cykeln.
Jag ska strax ut med Baron och Tarzan. Tror jag tar mig en kopp kaffe till bara :) Kaxe är trött kan jag lova. Jag ser så mkt fram emot i morgon, när vi har rally lydnaden! Det är SÅ kul att gå den kursen! Jag hoppas att tvåan börjar snart. Tror att det var i slutet av Feb, men är inte säker...... Men det märker jag :p
Ha det gött! 

080203 Förändring är gött! :)

HALLOJ!!!!!
Jag har inte bloggat så flitit...men har vart utan dator IGEN :(  Men nu har jag min lilla vän tillbaka, så nu kan jag blogga för fullt ;)
Har jobbat natt i helgen, det har gått super bra. Har vart så lugnt och skönt, lite lagom med spring. Så har jag jobbat tillsammans med en som vet vad humor är :) Allt blir ju bara så mycket roligare om man skämtar och driver lite med varandra :)
Jag har blonderat mitt kära hår....orkade inte slinga det, så det blev hel blont! Hehehehe, tog ett tag innan jag tyckte att spegelbilden var OK ;)
Sen passade jag på att klippa mig, och skaffa linser....så, så här ser jag ut nu ;)
Skönt med lite förändring! Jag har fyllt år oxå, och då fick jag en massa kläder, och pressent kort på kläder, så nästan en ny garderob har jag fått me :D Underbart!!!!!
Har tagit lite bilder med min kära mobil. Fick ett så sött kort på lilla hjärtat här en morgon, hon ville se ut som musse :)
I Lördags skulle Nancy och Fradde med familj åka till Ullared och handla. Vi lovade för ett tag sen att vi skulle vara barnvakt då, vilket vi fick vara i Lördags.... Men jag jobbade ju natt, så Tommy fick väl ta busfröna, och jag sussade gott i en av sängarna ;) Men det hade gått jätte bra med ungarna, de är riktigt goa! Så det kan vi göra om en dag, men kanske vore bra om jag är vaken nästa gång :p
Robin
Kevin, som inte ville bli fotad :)
Lilla Wilmis.
Tommy tar en paus ;)
Kaxe var med, och busade med Cora hela dagen!
Cora.
Idag har jag och Wilmis poppat musik på förmiddagen, riktigt goa party-låtar :) som Solid Base- Push it, Alice Deejay- Back in my life, Bomfunk MC's- Freestyler m.m, sicka goa minnen man får :)
Jenny kommer hit strax och ska äta lite, sen sticker vi hem till henne och möter upp Karro och Björn. Där ska vi sen spåra med hundarna. Kul!!!! Och i morgon har jag och Kaxe avslutning på Rallyt, två roliga hunddagar! :)
Har ett gos kort på Kaxe och Tarzan när de myser! Gosingar!
Så får jag avsluta bloggen med något som jag ÄLSKAR att mosa i mig!!!!!!! Har ätit två stycken än så länge, men fler lär det ju bli ;)
MMMMM! :p
Lägger säkert ut kort från dagen senare i kväll. 
Ha det gott!
KRAM!