080930

Nu var det ett bra tag sen som jag satt här... Datorn och internettet funkar igen, så nu är jag tillbaka :D

Många tankar går fortfarande till Bosse bus killen. Jag saknar honom så jag kan bli tokig ibland! Wilma har frågat mycket om Bosse, och vi har förklarat att Bosse är en ängel i hundhimlen, där hamnar hundar som har ont i benen, i hundhimlen har de inte ont längre.... Men för ett tag sen när vi var ute så sa Wilma till mig att hon saknade Bosse, och tyckte inte att han skulle vara i hundhimlen något mer, hon vill att han är i våran hundgård istället....vad säger man då?? Det vill ju jag med!!!!
Vi har inte fått hem Bosse än. Det skulle ta en till två veckor innan man fick hem dem från kremeringen...men det dröjer....

Bosse och Wilma myser framför TV:n...



Min älskade goding!!!!


Eftersom Bosse inte finns här mer, så har Kaxe nu innehund med oss! Han tycker nog det är minst lika kul som jag! Nu har jag provat på att ha utegårdshundar, och för Bosse var det jätte bra. Hans ben klarade inte riktigt av växlingen mellan värme och kyla. Men jag kommer aldrig någonsin att ha utehund igen. Det är inte mitt sätt att ha hund på. Mina hundar är mina vänner, min familj, så de ska bo med mig!
Kaxe tyckte kaninerna var jätte intressanta, men han har bara tittat på dem :)


Bättre än TV det här :) så snällt jag sitter och bara iaktar :)


Jag och Kaxe missade tyvärr spårkurs 2, men det går nya kurser till våren. Det har vart mycket att tänka på de senaste veckorna... Rallylydnad har vi börjat. Och det är skit kul!!!! kaxe har börjat leva upp till sitt namn, han är jätte kaxig mot andra hundar. Men jag kan gå en kurs tillsammans med andra hundar och träna kontakt övningar. Han är nyfiken på de andra, men lyssnar ändå bra på mig, och jag får kontakt med honom. Så det är bara träning som gäller!


Innehunden Kaxe och Wilma :)



Kaxe och Rasmus stadstränar i Hjo. Här tränar vi på att göra ingenting alls!



Helt slut blev lilla jag av den här träningen :) nu går jag inte upp mer idag :)


På utställning i Gränna var vi. Första dagen blev Kaxe trea, andra dagen blev han BIR :D Tog inte så många kort med min lilla mobil...men har ett på han vid vattnet :)


Baron är allt bara bra med. Han lever livet den :)
Wilma och Baron ute på promenad!





Baron var oxå med i Gränna! Här tittar vi ut över vattnet!





Så passar man ju på att gosa redigt ordentligt ibalnd :)



gunde och Baron tigger godis :)


Tarzan busen är allt bara bra med :)


Sööötiiis!!!



Lilla goa Wilma plockar höstlöv :)




Fikapaus i skogen :)



Moster Karro och Gunde på besök



På lekplatsen med karro och mamma :)


Yahoo!!! Karro lever sig in i leken :)


Liten tjej som är rätt modig :)



Wilma hos momor Ingegerd och fikar :)



Wilma i full fräs med shoppingvagnen. Här har vi vart på Ullared



Jag har MASSOR med kort att lägga ut....men kan ju inte ta med allt som hänt! Ett par kort på Tussen. Lollo och Eloina oxå... Tussen gör som Tarzan, små djur får sova på de stora :)





Japp, det var det :) Jag ska se om jag kan hitta ett par kort från utställningen. Kommer göra om lite på hemsidan nu...men att ta bort Bosses sida kanske tar ett tag... Det är sådana saker som är så jobbiga att ta ag i nu...
Men nu är jag tillbaka med bloggandet, och kommer att kika runt hos er andra nu :) Tänk vad mycket jag har missat....kommer ta ett tag att läsa igenom allt kuligt som ni har hittat på :)
Ha det gott allihopa!


080905 Sorg i mitt hjärta!


Idag är en mycket tung och sorgsen dag! Min älskade Bosse har fått somna in. Ett beslut som är jätte svårt att ta, hur man än vänder och vrider på allt, så vill man ju honom bara så väl, men inte vara utan honom!
Han var lite sprallig när vi kom till veterinären, det brukar han alltid vara. Men han la sig så fint i knät på mig. Hans huvud vilade i mitt knä. Jag höll om hans hals och kramade om honom. Och jag la mitt huvud på hans. Så låg vi där på golvet när han somnade in. Jag försökta att vara stark innan han somnade, en det är ju så svårt att hålla tårarna borta. Men de rann allt utmed kinderna på mig. Min lilla Bosse! Saknar dig så det gör ont! Du kommer då alltid att finnas i mitt hjärta! Jag kommer aldrig sluta att älska dig!

Bosse, min älskade hund,
jag skulle göra allt för att få tillbaks en sekund.
En sekund utav den kärlek du bar,
nu har jag bara vackra minnen kvar.
Nu springer du där på himlens gröna ängar,
tillsammans med andra hund änglar.
Jag vill att du ska veta att din död,
inte släckte min kärleksglöd.
I mitt hjärta kommer du alltid finnas kvar,
Tack Bosse! För de fina stunder du gav!