090731

Hejsan!
Får väl börja med att skriva om våran nyhet :) Har en tik på 9 månader här hemma. Ackebers Lady Loba, kallas för Loba. Hon är en lugn mycket glad tik. Är absolut inte hög i rang. fast det klart, hon är ju ny här, och mina andra hundar bor ju här ;)
Hon kan vara lös ute, lyssnar och kommer när man ropar. Jag har just kommit in från en promenad med tarzan och loba. Hon gick si så där i kopplet. Drar inte, men går famför mig. Så det blir det till att träna på ;) Skällde även ut grannens kossor och hästar, hahahaha! Men de var bara ett vad-ni -är-otäcka-skall, hahahaha!
Men, vi har fått ett problem.... När vi tog hem henne, så blev jag lite skrajsen i bilen.... sa till Tommy att vi släpper Loba och Kaxe ihop ikväll, men väntar med tarzan. Tänkte att två hanar och en tik leder väl till bråk, hur tänkte jag?! Och Tarzan som är så liten....ett bett från kaxe, och ingen Tarzan mer... Men nu har vi släppt ihop dem, och det blev problem. Dock inte det jag var rädd för.... Kaxe kan inte låta Tarzan vara! Han piper, går efter tarzan, slickar honom på snoppen, slickar där han kissar, det rinner saliv ur munnen på kaxe, och det droppar från nosen på honom?! Så här betedde sig Bosse när han träffade Gunde, som är en kastrerad hane. Men har ALDRIG sett en hane göra så på en annan okastrerad! vad är detta för beteende? Det ser ju faktiskt ut som att Kaxe är lite kär i Tarzan?! Är det någon som vet varför detta händer?
han har en gång morrat lite på Loba. Det var ingen allvarligt, så jag är inte rädd för att det ska bli bråk. Men han vill ha Tarzan för sig själv....blir Loba för intresserad av tarzan, så säger Kaxe ifrån....Hmmm.....
Just nu har vi kopost galler mellan två dörrar, så tarzan får vara ifred!
Vet inte hur man löser detta........får väl se hur det blir.... Har bara gått typ två dygn nu så....
Lite kort. har tappat bort sladden till datorn :p Så jag har bara tre att visa.
Loba
Kaxe och Loba. halv syskonen som dricker ur samma vatten "hink" ;)
ha det gott allihopa!
Kramen

090726

Hej!
Då var man hemma igen :P Innan vi åkte hem tog vi en tur till IKEA. Jag blev lite inspererad till att få ett mysigare hem, efter besöket hos Robert och Jenny. Jäklar så fint de bor!!!! Har det så jäkla fint iordning gjort! Blir ju avis ;) Så, jag köpte mig lite ljuslyktor, en plast blomma, och härliga doft ljus. Vi hittade en matta och ett par snygga hyllor, som vi tänkte köpa nästa månad.
Wilma och Ella äter glass... Här smakar de på varandras glassar :) Söta så!
Efter IKEA åkte vi till Tommys syster, Monika. Där tog vi en fika, och kikade runt i deras hus, innan vi åkte hemåt. Jag somnade visst en liten stund...är hopplös! Somnar ALLTID i blen...men Wilma var vaken HELA vägen hem!? När vi närmade oss Örebro, började jag sakna Yvonne och frank. Så vi åkte dit på en kopp kaffe :) Roligt att ses en liten stund!
Hos Yvonne och frank möttes vi av fyra glada hundar :)
BUS!
Tack för kaffet! Hoppas vi ses snart igen!!!!!!!!
När vi kom hem möttes vi av två trötta hundar :) Så jag har ju förstått att Kaxe och tarzan haft det riktigt gott med Jenny och Johan ;) 
Tack Jenny och Robert för denna helgen!
Tack Monika och Morgan för kaffet,
och Yvonne och frank (säger ju att jag gillar fika, hihihihi!)
Och tack Johan och Jenny för att ni tog så väl hand om mina godingar!
Nu har jag plockat iordning lite här hemma. Har städat i köket, och satt upp lite nya saker :D I vardagsrummet har jag satt upp ett nytt glasbord som vi fått av syrran, och på det är det en ny fin duk, och ett par fina ljuslyktor. Här kommer det snart att lukta vanilj :) Roligt att piffa till det lite :) Längtar tills vi kan köpa mattan och hyllorna med :D
Ha det gott allihopa! Här ska det sussas gott nu :)

Tavlan på baron!

Här ska ni få se tavlan på Baron:
Visst är den fin!!!!
Här har ni adressen till Robert hemsida, han som har gjort tavlan på Baron. Han är skit duktig!
www.bra-airbrush.se
Ha det gott!

090725

Hej!
nu är familjen i Sandviken och hälsar på Robert och Jenny, Ella och Molly. Lilla tarzan är hos Johan, och kaxe tar Jenny hand om, så de har det jätte bra! Pratade med jenny igår. Kaxe hade visst råkat bita deras katt i svansn :P Men det hade gått bra, phu! Och sen hade han fått busat jätte mycket med rasmus och Aron, dt gillar han, min lilla bus-pojk! Tarzan hade väl vart mindre lekfull mot Aron :P Men det var lite väntat....
Fick ett kort på tarzan igår, när han sussade gott :) Tack snälla Johan och jenny som tar så väl hand om mina godingar!!!!
Själv jobbade jag natt till igår, så när jag gick av belv det till att göra sig iordning för avfärd. Sen lämna ut hundar, handla lite rese godis, och en sväng till bolaget fick det oxå bli. Sen åkte vi iväg. Att sova i bilen gick väl sådär....sov väl kanske 2 timmar, sen vaknade jag till en stund, för att sen somna om någon timme till... Så jag måste säga, jag trode då inte att jag skulle vara så pigg idag som jag är... GÖTT...för då kan vi ut och göra stan sen ;) Hihihihi!
Vårat första lilla stopp på resan: Karlsborg. Här var det broöppning, så jag passade på att ta en snabb rök, och ett kort ;)
Nästa stopp blev utanför Karlsborg. På en liten rastplats. Här har jag och mamma och Wilma stannat en gång tidigare, då hade vi vart hos Monica, Ina och Lucy :)
Wilma och pappa. Mysigt kort, eller hur!
Min söta tjej!
Lite kort från igår...Wilma provade Ellas rullskor ;)
Hoppa stundsmatta var ju en favorit här ;)
Badat i poolen har ungarna oxå gjort. men det har jag inga kort på...
Däremot har jag kort på Tommy och Robert i poolen. 
Syskon kärlek!
Jag och Jenny tog med oss barnen till stadsparken tidigare idag. Det var uppskattat!
Wilma och Ella.
Ni får hålla utkik här under helgen. Jag kommer att lägga ut en bild på en tavla som Robert har gjort. En stor Tavla på Baron, så JÄKLA SNYGG!!!!!!
Är så stolt över att få hänga den på väggen!
Tack Robert! Skit snyggt, verkligen!
Kram på er!

090723

Hejsan!
Då har man jobbat en natt...och ska jobba en till. Sen åker vi upp till sandviken och hälsar på jenny och Robert. Det ska bli riktigt kul! kaxe ska vara hos Jenny hela helgen, så han kommer ha det SUPER skoj! Han kommer inte hinna sakna matte :( Den lilla busen ;) Jag har SÅ svårt för att lämna bort hundarna.....jag saknar dem till TUSEN! Tarzan har jag glömt av att leta hundvakt åt mitt i allt....så jag får väl ta med mig honom ;)
Jag har glömt av att berätta för er om Kaxes knöl... Ni vet ju att han skulle opereras i Falköping, men de fick inte bort knölen. De satte drän, och sen skulle jag åka till Olee, som skulle ge sig på Kaxes konstiga lilla knöl.... MEN, det lustiga är att kaxes knöl är borta?! Den försvann tillsammans med svullnaden efter att vi tagit bort dränet. Och har ej kommit tillbaka. Jag har letat efter den, men känner inget... Så vi ska avvakta lite nu, för att se om den kommer tillbaka eller ej. Är ju lite konstigt att den bara försvann, eftersom han haft den så länge. Och den har ju verkligen vart besvärlig för veterinärerna....de kunde ju faktiskt inte operera bort den... Så kan det gå med en knöl som ingen förstår sig på....den försvinner....sicket mysterium!!! 
Jag ska strax åka iväg till jobbet. Jenny, min kära kusin ska köra mig, så jag slipper cykla i regnet. Vad vore man utan släkt och vänner?! Idag-DYBLÖT ;) 
Ha det gott allihopa!
En härlig bild jag hittade på nätet....vill ha ALLA bollar!!!!

Lite bus i grusgropen...

Idag har jag fått ett par kort från Johan, på tarzan i grusgropen:
Det gäller att hålla tungan rätt i mun....
Lite gos!
jenny: Äventyraren!
Ha det gott!

090721

Hej!
Idag är det ett trist och grått väder! På förmiddagen var det rätt ok ibland, men under efter middagen och kvällen har det blåst och regnat :( jag och kaxe tog en tur nu ikväll. Tänkte traska bort till jenny, men hon var inte hemma :( Jag jobbar två nätter nu, så det är skönt att gå lite längre med han kvällen innan, för lite segare blir jag ju såklart då jag jobbar natt :P
Jag och Wilma har vart hos syrran hela eftermiddagen. Hon bjöd på god mat, och riktigt gott fika ;) Vi har pärlat, ritat och lekt lekar, så vi har haft det riktigt bra!
Den GOA lilla Gunde!
Den goa efterrätten...glass och kaffe :p
Igår var vi ute i skogen och plockade blåbär. fanns massor med stora härliga blåbär :P Wilma tyckte det var super gott att sitta i blåbärsriset och smaska....för så mycket i lådan fick hon inte :p
Kaxe var med ut.
Visst ser det härligt ut?
Både Wilma och kaxe ser så härliga ut här! Wilma är så inne i dessa blåbär...och kaxe som sitter så gött på hela rumpan :p
Sniff, sniff! Här luktar det gott!
aha, det är husse som grillar!
Vi kan lova dig Kaxe att korven, skinkan och potatisalladen är just så god som den ser ut ;)
Självklart fick Kaxe oxå smaka ;)
GOTT!
När vi kom hem bakade jag och Wilma blåbärs muffins....mumma det!
Jag, Jenny och Johan tog med oss Tarzan och rasmus ut lite igårkväll. Johan tog en massa kort som vanligt ;) Så jag lägger ut ett par på tarzan när (om) jag får några ;)
Jag hittade kaxes haklapp igår när jag rotade efter klotången...
It's cool 2 drool :p
Hoppas att ni alla har det bra!
Kramen!

Bus!

Här kommer fler bilder från i Fredags...eller var det i Torsdags som vi busa kanske, hahahaha! dagarna de går fort ;)
Min GODING!!!!!
För att kunna träna sin hund på bästa sätt....gäller det ju att kunna FÖRSTÅ sin hund.... Så här testar jag och Jenny hindret. Jenny kastar över leksaken, och jag fångar den, hahaha!
Så belöningen, lite dragkamp med knuten ;)
Min kusin Johan...när han ser NORMAL ut! 
Men såhär känner väl de flesta igen han...
Johan och Tommy slåss om knuten...
Rasmus ville oxå vara med.
Två mot en....Tommy åker på sryk :P
Min söta lilla tjej, hihihi!
Jenny....liknar en trött Rasmus ;)
Johans tur att hoppa över hindret :)
Tommy ville oxå prova!
Johan försöker få tarzan att hoppa....
Men varför hoppa när man kan springa runt?!
Kolla in jennys min, hahaha!
Gaaaaaa!
Johan, Tommy och molin.
Jag och jenny försöker ge oss på att göra kullerbytta.....
gick sådär ;)
Kolla in kaxes blick, hahaha!
ha det gott!

090719

Hejsan!
Nu har jag vaknat till liv :p jag vaknade faktiskt runt ett... Är lite seg idag, men det gör inget ;) Gårdagen var toppen! Satt hos Jenny ihop med syrran och Emma, innan jag och Jenny åkte in till stan. Vi gick till ett ställe som heter husaren. Där mötte jag även fyra arbetskamrater :) Det var verkligen en TOPPEN kväll! Hade det super skoj hos Jenny, och på husaren drack vi gott, minglade lite, och dansade en del :)
tck Jenny för en underbar lördag kväll! och för alla goda skratt! Har lite träningsvärk i skratt musklerna idag ;)
Jenny onykter ;)
Idag åkte vi ut och tog en kaffe hos Sara och Benny, i torpet som de tar hand om ett par veckor. kaxe fick vara med. han skulle få leka med Coco, men även sandra var där med sin hund Zalsa, så det blev två töser som kaxe fick räffa idag :) Men de tyckte nog att kaxe var lite stor...för de ville inte busa så mkt med honom :p Men vad gör det? Det viktiga är ju att hundarna funkar ihop, och jag tycker att det är rätt gött att se att Kaxe låter bli hundar som visar att de inte vill busa. han gick på sina egna små äventyr ist ;)
Har ju bra mobilen att fota med...men här kommer ett par bilder iaf:
Wilma letar körsbär.
Zalsa vill vara med..
Zalsa och den stora läskiga Kaxe.
Coco.
Tack för kaffet, och pratstunden :)
Lite bilder från veckan...
Jag cyklade med Kaxe en dag. Det gick lite bättre än sisst...men man får ta det lugnt. Det är jobbigt för han att springa. Så det är inga långa rundor som vi tar, och vi måste stanna till för att gå lite emellanåt :)
Min hjälpreda Wilma, som borstar kaxe så flitigt ;)
Kaxes och tuggknuten ;)
Min fina kille.
Wilma hemma hos mormor och morfar.
Att leka med lera är toppen det!
Jag tassar säkert in senare och lägger ut lite bilder från i Fredags....har ju rätt många roliga bilder att visa er ;)
ha det gott! Kramen!

090716

Idag var jag och Wilma hos mamma och Gunnar på morgonen. jag stack ner till stan och klippte mig, och köpte ett par leggings. Ska ut på lördag med Jenny, så då vill man ju vara fin ;)
Wilma har fått mumsa en massa goda hallon och smultron hos mormor och morfar. De cyklade en tur. Och när jag kom tillbaka bjöd de på middag ;)
Gunnar körde hem oss vid lunch.
Det har vart riktigt gott väder! Jenny, Johan och Molin kom hit en sväng. Johan tog kort på mig och jenny när vi tränade hundarna.....eller ja, det var väl det som var meningen....men det blev nog mest bus....
Hahahaha, hoppas inte Ulrika tassar in nu ;) Det är så här vi tränar....ett par övningar och mängder med BUS ;)
Min lilla Wilma GODINGEN!
Men matte då! Ser du inte så fint jag tittar på dig!? bara väntar på att få träna ;)
Vi tränade hopp över hinder. Jätte kul...för att det går så bra ;)
Du är så söt, pojkn min! Man får ju bara lust att nypa han i kinderna ;) GODING!
Här tränar jag och Kaxe på att ligga kvar när rasmus hoppar. Idag gick det rätt bra! Han tycker att det är svårt att ligga still, när man ser en annan hund som får springa efter leksak. men det kan jag förstå ;) Men idag reste han sig inte upp :D
Wilma ville prova på hindret ;) Heja Wilma!!!!
Det är detta som gör oss taggade till att hoppa!
Här tränar jag och Kaxe "ligg-stanna kvar", och Wilma och jenny leker över han ;) Det är DUKTIG hund det ;)
Vilopaus! Fina Rasmus!
Här tycker man oxå att det var skönt att vila lite ;) Riktigt gotta ner sig i gräset!
Puss (nästan) på dig Kaxe!
Jenny hjäpler Wilma upp på ponnyn....nej, Rasmus var det visst...
Min Söööta tjej!
Tommy, livsnjutaren ;)
Jag och Wilma "slåss" om lekseken...
...släpp nån gång då mamma!!!
En annan "gäst" hos oss idag var....Ingvar karlsson...
Trevligt att ha dig här ;)
Wilma såg till så att Tarzan oxå fick ha det lite roligt ;)
Sötis!
Hahaha! Nu är det klurigt Rasmus! Två som drar med dig!
Johan och Wilma busar ;)
Tarzan passar på att få lite kärlek...puss på dig jenny!
Wilma ville oxå kela lite...
Massor med mera bus!
Huliganen är tillbaka in i leken ;) Han RÅKADE (låg och gnagde) visst tugga sönder Rasmus leksak :p
Du kan inte ta den, lill-fisen!
Öh?! Gav han upp???
GÖTT! Då kan jag lägga mig ner för att tugga sönder den då :)
Nehe! har du inte gett upp än?! Du kommer ALDRIG kunna ta den ifrån mig!!!
Vart är han den lilla odågan???
Visste väl att du skulle dyka upp igen...
Bit mig du i örat...jag tänker ändå inte släppa!
ÄNTLIIIIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!
MIIIIIN!!!!!
TYPISKT! När jag väl är ensam om knuten.....ja, då ville Jenny ha båda tuggknutarna...!
Har rätt många roliga bilder på oss två-benta med. Men ser att klockan sticker iväg. Så det får ni se tidigast Söndag... För nu jobbar jag en del...så det blir inget bloggande innan dess.
Ha en riktigt fin helg!
Kram Camilla

090715

Hej!
Idag är det en riktigt härlig dag! solen den skiner och värmer så gött :)
Jag och Wilma började dagen med att städa och tvätta här hemma. Sen gick vi ner till bygdegården och fortsatte där nere :) Wilma spelade så fint på pianot när jag städade.
Sen var vi inne och pärlade halsband. Var bara en timme kvar till maten, så jag tyckte inte det var någon större id'e att gå ut just då. Efter maten tog vi med oss Tarzan på en rriktig långsväng. Två timmar var vi ute...fast då hade vi endel stopp på vägen. Vi träffade på en äldre dam som var VÄLDIGT pratsjuk, så fick vi följe en bit av en yngre tjej som bor en bit bort. Och så hittade vi lite gott påvägen ;) Så vi tog god tid på oss at knata runt ;) 
Bilder från promenaden:
Här är vi vid stockamotrollen, jag tycker att den vägen är SÅ mysig!
Wilma och Tarzan.
Lilla godingen!
Wilma hittade detta intill dikeskanten, och försökte få igång Tarzan till bus ;)
Här hittade vi jätte mycket med goda hallon! Smakade kalas det!
Tarzan la sig i skuggan och vilade medans jag och Wilma mummsade i oss hallonen :)
En bit längre bort hittade vi även blåbär :p
Nu ska vi nog ta det lite lugnt en stund! jag vill ha en kopp kaffe känner jag ;)
Ikväll ska jag träffa Jenny, vi ska träna lite lydnad. Och jag tror att Johan ska vara med och fota lite. Jag vill ha lite bilder när vi tränar. Vi pratade även om att videofilma oss. Är lite jobbigt att se alla fel som man gör ;) Men grymt nyttigt! Själv vet jag att jag kan vara grymt tjatig, men försöker att inte vara det ;)
Så är det lite roligt att se hur jag och Kaxe ser ut när vi går oxå. Det ser man ju liksom inte själv.....
Hoppas att alla har det riktigt bra!
Kram Camilla

Gränna och Visisngsö :D

Hejsan!
Nu har vi kommit hem efter en dag på Visingsö och i Gränna :) Vi har haft det JÄTTE roligt! Wilma är så duktig och lätt att ha med! Härlig tös jag har ;)
Wilma står hemma och väntar på mormor och morfar.
Här är första stoppet på resan, strax innan Jönköping. Morfar visar Wilma Visingsö, som ligger där på andra sidan vattnet :)
Vi hade tänkt ta med oss bilen över. Men det var för lång väntan. Så vi skippade den. Men tog ett kort, för här kände jag allt igen mig. Här var vi förra året då Bernhardinerna hade sin utställning i gränna. Då det gick så bra för Kaxe ;)
Wilma på den stora båten!
Det första vi gjorde var att åka remmalagen, som tog ca en timme. Jätte mysigt!!!! En liten paus på 15 min fick man mitt på resan, så då passade vi på att köpa glass ;)
Härligt!
hästarna prinsen och teddy drog oss runt ;)
Efter åkturen blev det fika :p
Vi satt vid detta gamla slott och fikade, jätte mysig miljö!
Morfar och Wilma!
Efter detta åkte vi båten tillbaka till Gränna, för att gå lite i affärerna.
Wilma fick polkagris...SÅKLART! Och en lilla gubben av mormor och morfar, den sover hon med nu ;)
Ett sissta stopp blev det på hemvägen, då det var dags för kvällsmat. Härlig plats att äta kvällsmaten på!
När vi kom hem var klockan halv åtta. Så Wilma berättade för pappa om allt roligt hon gjort, och sen blev det sängen.
Själv gick jag ut på en promenad med kaxe.
tarzan har fått vara med tommy på jobbet idag, roligt! fick ett kort av han, där han sussar gott på en stol :) Skönt att se att han slappnat av så där!
Till sisst vill jag ge Alexandra en tanke! En tjej som jag blir imponerad av! I den lilla kroppen finns det så enormt mkt kärlek till hundarna,hur får det plats ;)  jag börjar ana att det enda som ryms inom hennes kropp är ett enda stort bultande hjärta, som klappar för hundana. Du är så osjälvisk, du är så stark! Du tar så väl hand om dina vänner, så de kan inte få en bättre plats på denna jord. oavsett hur länge de får vara med dig, så vet jag med säkerhet att dina hundar har levt i paradiset tillsammans med dig!

090714

Hejsan!
Nu sitter jag och Wilm i soffan och slöar lite ;) Wilma pärlar, och jag bloggar. Är strax klara för att åka till visingsö. Ser fram emot att komma iväg lite :p 
Jag skrev ju igår att jag skulle lägga ut lite bilder....så det är bäst att göra det då ;)
Här sitter Kaxe på mitt jobb, och väntar på att få ett "varse god".
Det är en bit priness tårta som han väntar på att få smaska i sig ;)
Under natten slank både det ena och det andra ner i den magen.... Ost smörgås, leverpastej, kalkon... Ja, han blev bortskämd! Men Kaxe klagade inte! Snarare tvärt om :)
Här är vi i Tibro, vid ån och fiskar.
Ska vi ha den här på linan, pappa?
Hur går det Tommy? har linan fastnat?
Sådär, nu väntar vi bara på napp ;)
kaxe sitter och myser...lite trött efter natten :)
Hmmm, vad gömmer sig i vassen tro...
Inte mer än en vacker utsikt ;) Härligt!
Sen bar det av mot lekplatsen.
Ja, det är som det brukar...föråldrarna har det oftast roligast på en lekplats ;) Vilken tur att barnen tar med föräldrarna dit :p
Tittut!
Får man vara med där inne tro??? Ser ju lite kul ut ;)
Det var gårdagen det ;)
Idag är tarzan med Tommy på jobbet. och Kaxe får vara ensam hemma. 
Hoppas ni alla får en bra dag! Kram Camilla.

090713

Hejsan!
Jag har jobbat min långveckka nu, gick av idag. Natten som var hade jag Kaxe med mig. Jag har funderat ett par gånger innan på att ta med mig honom till jobbet. Men har funderat lite på hur en hund känner när man vänder på dygnet. Vissa människor mår ju skit av det, och andra märker typ ingt av det.... Är det samma med hundar tro? Är det fel att låta hundar jobba natt? vad tycker ni? Skriv gärna en komentar om det, alla som tassar in.
jag kan ju brätta hur kaxe tyckte att det var ;) Han skötte sig så super bra!!! På rapporten var det en tjej som ville klappa på honom, och då gav han henne så många pussar som han bara hann att ge ;) Kaxe är ju en ÄKTA knähund! Resten av de som var där ville inte fram och hälsa på honom, så därför brydde inte han sig om dem heller.
När vi sen började gå runt för att arbeta, så fick han vara lös på själva avdelningen och springa fritt, men inne på rummen ville jag att han skulle lägga sig i hallen och vänta där tills vi gjort vårat jobb. Han kunde se oss, och vi kunde ha lite koll på honom. En gång kunde han inte låta bli att resa sig upp, och ge farbrorn i sängen en blöt puss ;) Men annars skötte han sig TOPPEN! När vi gick de stora rundorna, då vi har många byten. Så fick han ligga på en stor inglasad balkong. Där är det svalt och skönt, och han sov som en liten gosig gris ;) Han har sovit till och från hela natten, men oxå varit mer vaken än vanligt så klart. Många intryck blir det oxå. Vi är på fem avdelningar, och har 40 boende, så det blir många dofter och annat smått och gott att ta in för hjärnan. Flera gånger under natten fick han gå ut och kissa, och röra lite på benen ute ;) Har en sån bra bakgård på jobbet där han kan vara lös. Vid fem kan jag lova att han såg seg ut, men då fick han oxå sova en stund. Och när vi slutade vid sju så såg han lite piggare ut igen.
Och hur har Kaxe vart idag då.... Hmm, när jag vaknade så åkte vi till Tibro. Wilma och Tommy fiskade, och jag och Kaxe tittade på. Tränade lite lydnad, bara ett par få övningar. Wilma lekte på en lekpark, och Kaxe satt brevid och tittade på. Två hundar gick förbi oss då, och kaxe orkade inte bry sig ;)
Nu i kväll gick jag och kaxe en promenad. Visst var han lite segare än vanligt, men det var rätt skönt faktiskt, hihihi. kaxe är ju en väldigt AKTIV hund!
Så....det är lite vad jag och Kaxe haft för oss....
Vi har även tränat rally ihop med Jenny och Rasmus. hade en privatlektion för Ulrika. gick så JÄKLA bra!!!! Vi hoppade över hinder. och tränade på att berömma med leksak och inte godis. Jäklar vad Kaxe tyckte det var ROLIGT! Fullt ös i han då ;) Rasmus var ika duktig som vanligt! Jenny och Rasmus är så jäkla duktiga! Kan säkert komma hur långt som helst! Ja, kaxe är duktig han oxå, jätte redig kille det. Och om matte bara vill, så kan vi nog oxå komma riktigt långt ;)
Lilla Wilma tyckte det var TOPPEN att vara ute och fiska idag :) Hon är ju bara för go den lilla tjejen! Imorgon kommer mormor och morfar och hämtar oss, då åker vi till visingsö :D
bilder kommer imorgon ;)
Ha det riktigt GOTT!
Två små dikter:
En till mina vänner:
En till Baron:
Matte saknar dig!

Till minne av Baron, nästan tio år med ändlös kärlek!

Min sorg

När solen reflekteras på de kala
trädens grenar
När himlen är blåaste blå
När livet återvänder till mark
och buskar
och fåglarna tittar på
När allting är vackert och oskuldsfullt och skönt att se.
Då..
finns ändå en tomhet och saknad i mitt bröst
Det fina i naturen ger ändå
ingen tröst
Den sorg jag känner inom mig
kan inte suddas ut
Jag saknar dig
och bär dig inom mig
till livets slut....



....Till de som blir kvar.
Sörj mig ej när jag till stillhet går
tänk blott på att jag slutligen ro får.
Fäll inte några hårda bittra ord
när jag läggs till vila i jord.
Döm mig ej vid min grav
för att jag ej orkade livets krav.
Förlåt att jag nu orsakat er smärta
fast jag älskar er av hela mitt hjärta.
Försök minnas endast lyckliga tider
jag vill inte att ni för min skull lider.
Med stor kärlek och saknad jag på er tänker
när jag för alltid min blick nu sänker.
Om du bara visste vad mitt hjärta värker av saknad! Du var min bästa vän, min livskamrat, min stöttepelare i livet! 
Jag är så glad, lycklig och tacksam för att jag fick dela en bit av mitt liv med dig!
Matte älskar dig Baron! Hr alltid gjort, och kommer för alltid att göra!
Puss och Kram på dig!



090709

Hej!
Idag har det vart rätt trist väder! Har regnat till och från hela dagen lång :(
Vi har städat som ett par tokar här hemma. Och sen åkte vi på loppis, hittade ett par fina ljusstakar och vasar. Efter det vart det iväg till affären för att handla. Och sen hem igen. Jag och Jenny tog en promenad med Rasmus och kaxe. Var borta drygt en timme. Släppte dem lösa på åkrarna så de fick springa av sig :) Det uppskattas verkligen av kaxe det ;)
Här har jag lite bilder från tiden som gått, utan dator :p
johan, jag och Wilma på cykeltur. Johan har täten :)
En liten vilopaus...
Wilma har plockat fina blommor...som hon gav Johan sen...
Ett kort på Tommy och Wilma...från crossen...
Kort från när Rolf yllde år. 
Mormor, mamma, Jenny och Gunnar.
Helene och Inga. (Jenny och Johan mor, och mormor.)
 
Blev bjudna på JÄTTE goda våfflor och STORA jordgubbar!
JÄTTE STOOOORA!
Ett kort på Kaxe...ute på en av våra vändor...
En fin regnbåge...
Ne, men Kaxe...vilka stora....öh...blåa.... öron du har?
Dessa köpte Wilma på sommarland ;) Var ju bara tvungen att testa dem på kaxe ;)
Korten från sommarland kommer en annan dag, för de ligger på den gamla datorn :p en enda stor röra här va? ;)
Jag ska strax ut med lilla tarzan, så han får kissa av sig...för vi har han kvar ;) Jag bloggar så sällan om honom....måst börja ta lite mer bilder på den GODINGEN! Men handen på hjärtat, så är jag inte ute lika långa sträckor med honom. Han är med oss JÄMT, springer ut och in som han vill, sitter i soffan intill mig, busar en massa med katten, tar Wilmas leksaker och sover under mitt täcke. Men ändå blir han inte med här :( Stackarn! Är väl för att det inte käns så roligt att blogga om vilka hyss han hittar på hemma ;) 
Idag frågade mormor Wilma om hon ville med till visingsö nästa vecka. och det ville hon ju. Så frågade jag Wilma om hon ville åka dit själv med mormor och morfar, eller om hon ville att jag skulle följa med. Hon har ju mer och mer börjat vilja göra lite saker själv, utan mamma och pappa. Hennes svar blev: Jag vill ju åka med dig mamma, annars så saknar ju jag dig! ÅH, vad HÄRLIGT att få höra så söta och snälla ord från sitt lilla hjärta!!!!! Det värmde!
Så jag avslutar med ett myskort på mig och Wilma.
Och till alla er som har semester....och alla andra i detta stressiga samhälle, vill jag "ge" er detta att läsa:
Ta det lugnt!
Det är så svårt att slappna av,
med alla "måsten", "ska" och krav.
Ja, tiden flyr av jäkt och stress,
och allt som sker blir mest en press.
Men du är fri att sakta in,
för tänk på att din tid är din.
Så ta det lugnt en liten stund,
låt här och nu bli din sekund!
Kramen på er alla!

cross, bad och hundar :)

Hej på er!
Nu äntligen så har vi en FUNGERANDE dador, och internet :D Så nu ska ni få se på HÄRLIGA bilder :)

Först kommer bilder från motorcrossen.

Vi var där och hejade på Tibro killen Alex, som denna dagen ledde cross SM, så därför körde han med röd skylt. Tyvärr vurpade han i andra åket, och ligger nu tvåa ist.




Här står vi och hejar på ;)

Wilma busar med Johan.


En riktig liten solstråle till tjej!

det var stekande varmt hela dagen. Så en isglass satt riktigt fint i pausen!!! Wilma hitade en riktigt skön sackosäck att vila i...och mumsa glass ;)

efter crossen åkte vi hem till dammen och tog oss ett häääärligt dopp!!!!
Mmmmm, så svalkande gott!

jaha...Johan tog kort. bäst att visa hur TOPPEN jag tycker att det är med bad!
TJOHOO!

Hoppas han har slutat att fota nu...så jag kan visa vad jag verkligen tycker om att bada....Fy bubblan för det här!

Och nu kommer den värsta biten...doppa sig! USH!

Wilma och Tommy tyckte tydligen att det var riktigt skönt i vattnet?!

Jaja..kan säga att när man väl doppat sig, så är det väl lite gött ;) Men det är en riktig PINA innan man väl gjort det!

Här hoppar min tokiga kusin i....


Tommy och Johan :)

Min lilla älskling!

Lite fina blommor ;)

sommar!

Jag fick låna med mig kameran hem under kvällen. Så jag passade på att ta lite bilder på mina goa hundar!
Kaxe i trädgården.


Ute på ängen. Mmmm, så gott det var med klöver! ;)

Min FIIIINA kille!




Lite spring och bus :)


Lycklig hund!



Snygging ;)





Och sisst kommer mitt favorit kort ;) En tand ser man som sticker ut, och öron som far ;) GODING!

När jag och Kaxe fotat klart, var det Tarzans tur. Han fick en boll att busa med i trädgården :)
Fört ett par stilla...




Sen bilder med lite bus :)










Ett favorit kort :)







Jag har lite bilder från mobilen oxå, på lite andra äventyr som vi hittat på. Men vill inte "förstöra" dessa underbara bilder just nu, så jag delar med mig om detta imorgon :)
Hoppas ni gillade korten ;) Själv är jag lite egen kär, och älskar dessa foton ;) så kul att kunna lägga upp dem, och visa er ;)
Ha det gott!
KRAM!


090707

Ett stort grattis till min älskade syster som fyller år idag! Hipp, hipp hurra! Hoppas du haft en bra dag! Datorn och internet är igång här, så imorgon mina vänner kan ni hålla utkik, för då lägger jag upp jätte härliga bilder ;) mina tankar går mer till baron just nu, de brukar ju vandra dit rätt ofta. Men imorgon skulle min älskade grabb fylla 10 år. Så morgondagen kommer säkert vara lite tung. Jag saknar honom så otroligt mkt! Finner inga ord som kan beskriva...han var min vän, min bästa vän! Kram

Hejsan!

Inga kort har jag kunnat lägga upp än :( får väl ta och hälsa på Johan lite I veckan kanske ;) så jag kan ladda upp ett par bilder. Har så jäkla fina kort på Wilma och hundarna så! Idag har vi vart på sommarland. Wilma åkte jätte mycket karuseller. Var så roligt! Hon åkte till och med deras berg-Och-Dal bana! Modig tjej! Släng gungorna var en favorit ;) var där ca fyra timmar, varav en I regn. Så då gav vi upp ;) ha det gott allihopa! Kram camilla

090702

Hej! Jag är dålig på att blogga. Men datorn blir för varm, och stänger av sig efter ett par minuter. Hahaha, tom datorn har de jobbigt I värmen ;) jag har massor med bilder att lägga ut på hundarna, wilma och på helgens äventyr. Vi var på cross både lördag och söndag. Har badat I dammen, hundarna har busat på åkrarna, och gått härliga promenader. Vi har badat I vättern med Mormor, och cyklat en tur med Johan. Så massor med bilder blir de för er sen ;) ha det så gott I värmen! Kram!