Massa me sol :)

Härliga värme...idag har jag vart ute hela långa dagen från morgon till kväll...nästan så att det har vart lite för varmt...men ändå kan man ju inte me att klaga...
På förmiddagen åkte vi ut till Loringa med Wilma, Tarzan och kaxe.
image1278

Jag tror aldrig någonsin att jag tröttnar på att vara i skogen! Underbart!
image1279

image1280

Wilma har en massa spring i benen! :)
image1281

Och det hade de här två me :)
image1282

Klart att man vill hålla pappa lite i handen ibland :)
image1283

Kaxe hittade en mysig liten lerpöl igen :) Syns inte så bra...men svart va han...
image1284

Min lilla goa tjej!!!
image1285

Söt som få!!!
image1286

Det är inte lätt att pricka rätt med en kamera utan display eller "titthål"....men här är Kaxe i en ny vatten/ lerpöl... men den här gången såg han lite renare ut sen :)   
(Längst ner i bild är han :))
image1287

Lite senare på dagen skulle jag gå en sväng på berget. Jag tänkte att där bland all skog är det säkert så pass skuggigt och svalt...så jag tar med mig Baron...
...En mycket dum tanke! Den ska jag inte tänka igen.... Han blev trött den stackarn!
En stunds vila passar gott nu!
image1288




Bosse orkade inte äta upp benet igår...så idag tuggade han vidare....Tarzan fick vara med och smaka.
Han får gapa stort den lilla busen....
image1292

Smakar säkert mycket bättre när man delar det med en vän :)
image1293

Jag och Tommy har suttit ute och spelat poker,  jag satt och kika mot åkern, men än har jag inte sett räven i kväll. Annars så har den vart här varje kväll. Den ser frisk och sund ut, igår satt den länge på lur och tillslut gjorde den ett skutt upp i luften och fånga något smaskigt... Jag tycker det är lite kul att se den söta lilla räven här.... Undra vart den bor...det borde ju vara någon stans ganska nära här..... Tänk om den har små rävungar...så sött om jag får se dem oxå sen... eller när får rävar ungar? Det är väl typ nu? Hoppas att den smyger här ute när jag går ut och tar lite  "frisk" luft sen :)
Ha det gott!

Bosse fyller 3 år!!!!!

Har vart sånt underbart väder idag! jag och Wilma har lekt i sandlådan, spelat fotboll, gått ut med Tarzan m.m
När Tommy kom hem vid tre la jag mig på en filt i gräset och höll på att somna, UNDERBART!
Jag och Baron tog en promenad när det började bli lite svalare...
image1269

Men lite flåsigt va de :)
image1270

Idag har jag mött en riktig tok! Varje gång jag vart ute på våran väg så har blådåren kört förbi....
...Johan heter han :)
image1272

Jag och Kaxe tränade dressyr på åkern i kväll.
Sniff, sniff...du får ta o vara lite roligare om jag ska springa efter dig...
image1271

Sådär ja...nu hänger jag me :)
image1273

Våran älskade Bosse fyller 3 år idag! Det var meningen att Jenny, Johan och Rasmus skulle vara här...men det blev flyttat till Söndag.... Men Bosse fick ett smaskigt ben att tugga på idag. Glassen får han på söndag :)
image1274

Mmmm!!! Gott, gott, gott!!!!
image1275

Tarzan är en super kulig liten buse som älskar när man kastar bollar. Jag försökte ta kort när han kutade efter bollen förut, men han är LITE för snabb.... Men fick ett (nästan bra...) kort på lilla sötisen ändå ;)
image1276

Vi har ett litet fågelbo i våran trädgård...blåmes tror jag det är... Blå på huvudet är den iaf...
Nu har de fått ungar....ÅÅÅÅ så söta!!!! Man ska väl kanske inte gå fram så...men vi hörde något och blev nyfikna....aj,aj...ska inte göra om detta!!!
image1277

En solig dag!

Jag och Wilma var hemma på förmiddagen, satt mest i sandlådan och byggde sandtorn och sandkakor..
Sen åkte vi in till stan och träffade en vän till mig, hon har en son som Wilma skulle leka med...men han var inte så sugen på det :) Datorn lockkade mer...men då fick Wilma ha alla leksaker själv...så hon var nöjd och glad ändå :)
Vi blev bjudna på kaffe, kakor och jordgubbar..Mmmm! Tiden gick givetvis super fort...men riktigt kul hade vi det!

När vi kom hem tog jag en promenad med Baron, och sen tog Tommy med de andra tre ut i skogen. Skönt för dem att strosa där nnu när det är så varmt. Kaxe han hittade ju såklart en stor lerpöl...så han ser mindre kul ut nu.... Tommy spola av han med vatten...men han är ändå lortig...Hmmm...ska jag schamonera tro....Får fundera tills i morgon...

Wilma och jag slöade i saffan och tittade på "Nalle i ett sort blått hus" innan hon skulle lägga sig och sussa gott. Skönt att slöa lite i soffan efter att vart ute en hela varma dagen....man blir allt lite seg...

Jag tog Tarzan på en promenad sen, och därefter tränade jag Kaxe på kontaktövningar, sitt och ligg. Nu springer han jätte bra när vi tränar här hemma, så det ska bli kul o se hur det går den 8:e på utställningen....

Annars har det inte vart mycket mer att göra idag. En ganska lugn och skön dag! Funderar på vad jag ska hitta på i morgon...Hmmm...det löser sig alltid.....

En bra tanke:
image1268

080527

Jag blev sjukskriven helt idag...ryggen den krånglar. Nästa vecka ska jag jobba halvtid om det går, men jag hoppas att jag kan jobba helt och hållet då...så lång tid ska det väl inte ta innan man blir frisk???

Jag och Wilma har vart hos Karolina och blivit bjudna på Kaffe och glass. Gott så!
Kaxe var med och fick busa med Gunde. De höll igång ett tag, sen vilade de i skuggan, och sen mera bus :) Härligt att se!

Lilla Tarzan och jag gick en ganska lång promenad på kvällen. Han är så härlig denna lilla spilivinken! Jag blir bara mer och mer sugen på att ställa honom, tycker att han är så fin! Ska få upp han lite till i hull bara.

Bosse och jag tränade dressyr på åkern idag, detta tycker han inte är mega kul, men han går med på det. (Det är väl gidisarna som lockar för mycket) Jag tyckte att han haltade lite, men funderar på vad som gör att han haltar... Varje gång vi gör något riktigt kul så skuttar han glatt som en kalv på grönbete, och varje gång vi gör något mindre kul så haltar han..... Kan det va så att han spelar?! Spelar han halt när han har det tråkigt, eller tänker han inte på att han har ont när vi gör något riktigt roligt? Ibland önskar man verkligen att våra hundar kan prata!!!

Som ni märker har jag inte vart hos mor min och hämtat laddaren. Ska in till stan i morgon och hälsa på en vän, så då får man väl kika förbi mor min oxå...
Man är tacksam för att man har vänner som bjuder hem en nu:) Lite trist att vara sjukskriven...

Ha det gott allihopa!


Dessa kameror!!!! Grrr!

Äsh! Nu har batteriet tagit slut i mammas kamera...och laddaren är kvar hos dem....Så kan de va!

Jag har försökt att ta det lugnt idag...ibland kan jag inte annat, för det känns som någon sticker mig med en kniv vid skuldran...attans vad ont de gör då!!! Men jag har gått mycket! (Dock med hundar...)
Jag och tarzan tog en promenad och sen gjorde jag honom lite fin...ingen större pälsvård där :)
Sen följe lilla goa Wilma och Tommy med mig och Kaxe på en promenad. Och efter det tog jag en med Baron...men sen värkte det i ryggen...hoppas det blir bättre snart!
Jag är SÅ glad över att Bosse är här hemma!!! Underbara hund! Blev dock lite förvånad över att han haltade ett par steg efter att han vilat nu på eftermiddagen. Men han kanske blev stel i leden då...för har han sträckt sig så kan ju det säkert sitta kvar ett tag, även om han inte haltar jämt.
I vilket fall som helst verkar det ju inte vara någon större skada, veterinären tyckte ju bara allt såg fin fint ut på min nallebjörn!
Jag hittade lite kort på Bosse, han är runt året på alla kort.
PUSSGURKA!!!!
image1264

Mattes mysiga kille!
image1265

image1266

SÖTIS!
image1267

Ha det gott!

Har nu vart hos veterinären.

Nu har vi kommit hem! Bosse va super glad och pigg och haltade såklart inte alls idag :) Vi funderar på om han kan ha sträckt sig när vi dragit skrindan, eller om det kan ha vart något annat tillfällit...Han är ju en mycket aktiv hund som hoppar och far en del. Men att han skulle bli så här bra på någon dag det trodde jag inte, för i helgen såg det illa ut när han gick. Han stapplade sig fram och ville gärna bara ligga still.
Veterinären såg ingen anledning till att röntga benen på honom nu, eftersom han rörde sig mycket bra, var framåt och tvekade inte att springa. Hon böjde på alla leder i benet och det funkade jätte bra. Hon kände på muskler i båda fram benen, och tyckte att han var god musklad på båda sidor. Så det är bara att tacka och bocka!!!
Vi fick med oss ett recept på smärtstillande så vi har här hemma ifall det är så att han behöver nån gång ibland. Han har ju krokiga ben och visst kan han trampa snett och vint. Handleden böjer han ju mer rätt ut i sidled än framåt... Men va skönt det känns!!!! Jag har vart nervös hela helgen för detta!
Vi ska vänta lite med att dra med skrindan, men hon tror inte att det är farligt för honom att dra. Men om det är en sträckning så kan man ju avvakta med det lite.
Den där Bosse bus skrämmer mig ofta....eller så är det jag som är riktigt nojjig när det gäller hans stackars ben....
Nu får han inte vricka, stuka, klyva en klo, sträcka sig eller något liknande på länge :)
Kram på er!
image1263

080526 En dag med Wilma!

Igår vaknade lilla Wilma runt 24-tiden...hon va lessen och hade gått ur sängen. Så sa hon till mig att hon inte ville lägga sig i sängen igen, för det va en orm där.... Jag tänkte att det kan det väl knappast inte vara...eller?! Hmm, lite läskigt va det ju...och det ville jag inte visa Wilma att jag tyckte... Så jag sa till henne att det finns inga ormar inne, de tycker det är för varmt här. Men OM det skulle vara en där...så är pappa jätte duktig på att skrämma bort dem. Så vi gick in och väckte på stackars Tommy, som fick gå upp och ruska runt i Wilmas säng för att visa två lätt skrämda själar att här finns det ingen orm....och det fanns det ju inte heller. Hahaha! Wilma kan allt skrämma mig ibland :) Jag gillar inte ormar SÅ mycket....
Idag har det vart super fint väder. Jag och Wilma höll till i våran sandlåda större delen av förmiddagen.
image1257

image1258

Moster Karolina kom på besök. Hon hade med sig en liten namnsdagspressent till Wilma, en hink full med sandkakor, spadar, silar m.m. Wilma blev jätte glad!
image1259

Sen åkte jag in till vårdcentralen. Karro och Wilma va med. Jag har så ont i ryggen och nacken, blir nästan nackspärr framår eftermiddagen/kvällen. Så går det upp i huvudet. Jag fick smärtstillande och blev 50% sjukskriven i två veckor. Så ska jag gå till en sjukgymnast. Men om jag inte klarade av att jobba skulle jag höra av mig. Sen skulle jag ut och gå mycket, för då slappnar jag av i nacken/axlarna...men gärna utan hund, eftersom man anstränger de delarna när man håller och drar i ett koppel.... Hmm...där kommer jag nog inte att sköta mig :) Klart hundarna måste med!
När vi ändå va i stan så passade vi på att ta en kaffe och en glass hos mor...men hon va inte hemma... (Tack för glassen som vi tog mamma ;) )
Sen gick vi till lekplatsen!
image1260

TJOHOO!
image1261

Wilma och moster gungar.
image1262

Sen har jag gjort Bosse bus gosing fin. Han ska till veterinären imorgon (Tisdag) Benet krånglar. Jag hoppas att det går vägen! Tokigt att just han var tvungen att bli så stor! Inte lätt med tyngden på två trasiga armbågar....
Jag har en massa fjärilar i magen! Jag försöker tänka riktigt possetivt...men ibland är det svårt att släppa det där "tänk om..." På sätt och vis så ska det bli skönt att röntga armbågarna, för visst vill man veta hur de ser ut nu. Det måste vart ett och ett halvt år sen sisst....men man vill ju bara ha ett svar: Allt OK! Dessa underbara bjässar ger mig allt! Kärlek i mängder, glädje i massor, och jag får krama och pussa på dem hur mycket jag vill :)
Underbara hundar!

Vi har en räv som springer ute på åkern varje kväll. Ska försöka ta me kameran ut och fota den. Den är inte så rädd. Kaxe sitter och skäller på den, och den lufsar omkring där ute på åkern och struntar helt i Kaxe... Brukar de göra så?? Tur jag inte har kaninerna kvar! Då hade han väl norpat en. Jag undrar jag om detta inte är samma räv som förra året. Då sprang det oxå en här på kvällarna. En gång såg jag den rackarn vid kaninburarna....
Ha det gott allihopa! Skriver om min underbara vän Bosse så fort jag vet något!

Utställning på Kinnekulle.

Hej!!!
Jag har fått låna en kamera av mor och Gunnar *L*
Tyvärr har den inte någon display...så det är bara att chansa när man tar kort....och igår va ju första dagen jag hade den....så vissa kort pricka jag...men ibland kom inte riktigt motivet med :)
Vi va på Kinnekulle för att hålla tummarna och träffa alla andra som ställde. En jätte trevlig dag va det!
Här sitter vi i gräset och göttar oss!
image1249

Så va det dags att heja på....
image1250

Bakom springer Marie (Abbyedog's) med Lillen, och Catarina (Djurfarmen) med Bertil...tror jag...Hmmm..
minnet är bra men kort....catarina har ganska fräna namn på alla sina hundar ;)
image1251

Skönt att lämna ringen som en vinnare :)
image1252

Fredrica (Fredsduvans) med sin vovve.
image1254

Matte är min älskling :) En stund att mysa finns det ju alltid tid för...
image1253

Två blivande stjärnor!!
image1255

Lilla goa Wilmis! Bakom står alexandra (WalkofLife) med sambo, och Anita (Madonnans) Detta var de enda korten som de kom med på :) Trots att jag försökte pricka rätt ett antal gånger innan :) Hahaha...jag lär mig väl säkert den där stackars kameran snart....
image1256

Jag och Jenny tog med Rasmus och Kaxe till Maxi sen. Så lilla Kaxe fick stadsträna. Nyttig träning för grabben! Det blir väldigt mycket skogen här annars :)
Ha det gott allihopa!



080521

Jag har jobbat och jobbat :) Men som jag sagt tidigare...tur är väl att man har jobbet!
Tyvärr har min kamera lagt av...har väl slitet ut den stackaren *snyfft* Så nu va det inte lika kuligt att blogga längre....
Det är ju korten på mina godingar, som jag är SÅ stolta över, som är roliga att visa :)
Jag har tagit en promenix med Baron idag, har tränat Kaxe lite..Jenny va här och Busade me goa Bosse-bus.
Tarzan har fått vara me i trädgården. Vi kollade ju givetvis på Lost idag...Baron och Tarzan turades om att vara hos mig eller Jenny...när den ena slutade klia sprang de till den andra...och ja, så höll de på :) Gosingar där!
Fick ett kuligt mail idag:

Vad har män och moln gemensamt?

När de dunstar blir det en bra dag

**************************************

Vad är en man i saltsyra?

Ett löst problem

**************************************

Vad säger en man som sitter i vattnet till midjan?

Det här går över mitt förstånd

**************************************

När är en man värd 10 kr?

När han hämtar kundvagnen

**************************************

Vad är skillnaden mellan en man och yoghurt?

I yoghurt finns det kultur

************************************

Vad kallas män som mist 90% av sin intelligens?

Änkemän

*************************************

Varför finns män över huvudtaget?

För att vibratorn inte kan klippa gräsmattan

****************************************

Jag längtar lite till helgen, då jag får träffa en del goa sankt bernhardsfolk på Kinnekulle :)
Jag ska hålla tummarna för er allihopa!
Ha det gott!
Natti, natti.
image1248

080519

Igår satt jag och Tommy en stund framför TV:en...Baron och Tarzan vlle oxå mysa lite i soffan...så det fanns inte så gott om plats :) Tänk så dum man är...jag har svårt för att be dem gå ner...de ligger ju så gött där...och så kallar man sig flockledare ?! :) (Söt tunga Tarzan har då:)
image1244

Jag och Baron var ute en sväng idag.
image1245

Söta gubben!
image1246

Vi bytte rum med Wilma idag. Hon får nu ett mycket mysigare rum.
Medans Tommy möblera om så la sig Wilma i en stor hög med kuddar och täcken och gosade!
image1247

Kaxe har vart på valpkurs idag. Jag jobbade, så Tommy tog han dit. Jag tycker det är så kul att gå på kurs...men man måste ju jobba oxå....
Bosse har vilat idag, ska ringa veterinären i morgon...Men han ser mer stel ut idag, än halt...så vi får väl se....
Ha det gott!

080518

Igår va jag vaken lääänge. Hade fixat ny bra musik på MP3n som jag lyssnade på ett bra tag innan jag somnade.
Imorses när Wilma vaknade var jag trött...men jag tittade inte på klockan just då....när jag tagit på henne kläder, startat TV:n, fixat kaffe, och började med vällingen kolla jag på klockan...USH! 05.30... Jösses! Jag hade kunnat få henne att somnat om...vid 7 brukar hon gå upp...nu måste hon vaknat vid kvart över fem....
Ja,ja...då var det inget att göra....Jag dammsög, diska och tvätta två maskiner innan 7.30 i morses...hur ofta händer det :)
Så fort Wilma lämnade sängen så la sig Baron till rätta där...skönt att nån får sova ut :)
image1231

Wilma hon dansade så gott här på morgonen :)
image1232

Här ger man allt!
image1233

Vi tog med oss Kaxe upp på billingen idag...det är SÅ fint där!
image1234

De va lite dåligt väder...men utsikten va fin ändå :)
image1235

Wilma busfrö ;) Hon är ju bara för go denna lilla tjej ;)
image1236

Jag och Kaxe..jag försökte få upp han på stenen...men de gick inge bra...
image1238

Ett kort på den lilla sjön som vi gick runt.
image1239

På eftermiddagen åkte jag och Jenny till Axevalla och kollade på ponnytrav.
Wilma passade på att låna Jenny lite medans jag gjorde iordning mig....
Hehehe...så Jenny fick stå ut med att bli utklädd :) Så fin så!!! Hahaha
image1237

Här står Jenny med den mycket stora...och mycket lilla hunden och väntar på ponnysarna :)
image1240

Och här kommer de i full fart :)
image1241

Och här kommer tjejen som vi heja på....hon kom inte först i mål...men den lilla ponnyn sprang bra!!!
image1242

När vi nästan fruset ihjäl där ute vid travbanan åkte vi hem. En super varm dusch ville både jag och stackars Tarzan värma oss i. Så nu är vi rena o fina båda två. Sen ville inte jag ut något mer...så Tommy fick ta Baron.
Bosse får vila. Han är inte ok i sina framben, svårt att säga i vilket...men måste in till veterinären nästa vecka nu...
Det gör så ont i hjärtat på mig när benen strular på Bosse! Oron den kommer smygandes hela tiden.... Jag vill han bara så väl! Jag vill ha han kvar, men inte att han ska lida för min skull.... Hans liv måste vara ett värdigt liv att leva...
Lilla gosiga Bosse-bus!!!!
Jag kunde inte låta bli kameran. Baron den lilla goa gubben!!! Han ligger här i soffan med en nalle och gosar! Hehehe....så sött!!!! (Men jag får ta den ifrån han...Baron är en riktig vaddbitare den :) Finns knappt en hel nalle här Hihihi Baron är en riktig goding den!
Ha det gott allihopa!
image1243

080517

Idag blir det inte mycket på bloggen....har inte gjort så mkt.
Wilma har fått en sandlåda som givetvis är super kul att leka i. Så där har jag gjort sandkakor och kört med bilar....
Här gör Wilma iordning sig :) Hon tar en topps ibland och ska måla ögonen...och läppstift vill hon ha :) Det ska börjas i tid :)
image1226

Jag och Wilma i sandlådan..
image1227

Här kan sötnosen sitta läääänge :)
image1228

Knäppte ett kort på Lilla gubben när vi va ute...så sööt han är :)
image1229

Annars har det inte hänt mycket här idag.... Jag jobbade ett par timmar på kvällen. På en rätt ny avdelning för mig...och det gick ju bra :) Finns en farbror där som jag tycker är så go :) Han har så många berättelser att dela med sig om...så idag har jag fått höra lite om alla äventyr han hittat på :)
En rolig bild jag fick som mail :)
image1230


En seg dag....

Idag har det vart en seg dag...har inte gjort mycket....vi åkte till Karro och Björn en sväng.
Wilma pussar moster Karro.
image1214

Bosse och Kaxe va me och fick busa med Gunde.
image1215

Hallo killar...jag har bollen...och ni kan inte ta den :)
image1216

Hmm..Gunde... Är du säker på att du vill ha två sankt bernhard som jagar dig och bollen?!
image1217

Försent att ångra sig....SPRING!!! :)
image1218

Vi fick kaffe och glass hos syrran...
image1219

Och jag LOVAR! Glassen var jätte god ;)
image1220

Wilma är så nöjd nu :) Gosefia!!!!!
image1221

Ja...det är ju Fredag så...Karro skakar loss :)
image1222

Och jag hänger på....
image1223

Idag har jag vart lite sugen på att dricka gott, och gå ut... Men det blev inget me de....och de kanske va bra...Kaffet och stunden hos syrran räckte nog för idag...ser jag...
image1224

Tack för att vi fick komma idag syrran och Björn! Det var lika kul som vanligt!
Systrarna Bring:
image1225

Nu ska jag krama om Baron och tarzan...som fick vara hemma när de andra busa.
Sen blir det väl att glo på TV innan jag sussar gött!
Ha det gott allihopa!

Karro, Björ och Gunde...

Igår var Karro, Björn och Gunde här. Vi tog en fika...och Björn visade hur han höll koll på Karro när de vistas bland folk :) Smidigt...hehehe...kanska borde använda det där på Wilma?!
image1202

Ett kort på min syrenbuske...
image1203

Efter kaffet tog vi en promenad med Gunde och Kaxe. Wilma fick åka vagn.
image1204

Pappa och Wilma åker ner för sanden....
image1205

image1206

image1207

Va mytsigt det ser ut!
image1208

När vi kom hem ville Wilma sussa i trappen :) Hihihi...men jag la henne i soffan...
image1209

Idag har jag sussat en massa. tommy och Wilma har vart ut me hundarna.
Kaxe fann en lerpöl...
image1210

Gosig så! Den vill jag inte pussa på nu ;)
image1211

Tarzan på bushumör...
image1212

Det finaste jag har....goa Wilma!
image1213

Jaha...nu ska jag vara lite med Wilma innan jag kilar till jobbet. Har jobbat natt drygt en månad för en tjej som gjort illa handen. Men nu är det sissta natten för mig...hon kommer tillbaka på måndag....
Det är ju bra att hon är frisk :) Men lite lessamt är det allt...jag trivs riktigt bra med att jobba natt, det är min tid på dygnet, har alltid vart en nattuggla... Kristoffer som jag jobbat med är en rolig prick....vi kommer bra överrens.... Och jag vill gå och lägga mig på morgonen när alla trötta måste upp :)
Nu kommer jag vara den som har grus i ögonen på morgonen igen och måste upp tidiga mornar... Ja, lite vemodigt är det... Men jag får väl mer nätter fram i genom...de kan ju inte vara friska jämt (Hihihi)
Ha det gott allihopa!

Idag var vi i Jättadalen!

Ledig! Åh så skönt :) Solen har visat sig, och det har vart lagom varmt...för hundarna...själv vill jag ha massa värme :)
Vi tog Tarzan med oss och åkte till Jättadalen idag. Vilken fin natur! SÅ FINT!
image1181

Wilma tyckte vattnet var spännande :)
image1182

jag och Wilma tittar på offerkällan, här rinner det kristallklart vatten.
image1183

Offerkällan
image1198

Min goa tjej!
image1184

Hej och hå! Det är uppför en bra bit...och brant lär det bli....
image1185

Lite naturkort på vägen upp...
image1186

Wilma börjar bli van vid att sitta vackert (hihi)
image1187

Lilla Tarzan har fullt upp bland alla nya dofter :)
image1188

image1189

Snart är vi uppe...Wilma klättra hela biten själv!
image1190

Äntligen! Plan mark :)
image1191

Och "belöningen" av allt klättrande är denna fantastiska utsikten!!!!
image1192

image1193

Kaffe och smörgås sitter fint nu!
image1194

Lill killen :)
image1195

Skogsmullen!
image1196

Så var vi påväg hem...vilken fin natur!
image1197

image1199

Bosse har vart ute lite...men han haltar idag...jag vet inte varför... Får se om det är över i morgon...
Baron och jag tog en tur här hemma.
image1200

Och jag och lilla Kaxe har tränat på det vi lärde oss på gårdagens kurs....
Puss på dig matte :)
image1201



Kaxe på valpkusr!

Idag jobbade jag förmiddagen. När jag kom hem gick jag en promenad med Trazan. Jisses vad naturen är fin nu!!!! Helt underbart vackert!
image1176

image1177

Lilla plutte Tarzan :) Söt så!
image1178

Vår äppleträd i full blom...
image1179

image1180

Sen var jag och Kaxe på valpkurs! Oj, va skoj vi hade det! Han var MEGA, SUPER DUKTIG!!! Jag är SÅ stolt över Kaxe :)
Vi tränade kontaktövningar, och det gick som en dans. Det är så otroligt roligt med kurser! Man får träffa andra hundägare, Kaxe endra hundar, nyttig tränng, jag lär mig mer om hundar...listan kan bli hur lång som helst :)
teorin gillar jag. Det är så roligt att få lära sig nya saker om hundar, för visst är det så att ju mer man kan om dem, ju mer man förstår dem, dessto roligare är det att ha hund!
Ha det gott allihopa!!!! KRAM

En urmysig dag!!!!

Vi har vart i Silverfallen idag, ett naturreservat som ligger en bit härifrån.
Jenny låter Baron svalka sig lite.
image1146

Här ser man lite av vattenfallet. Det är SÅ fint här!!!!
image1147

Tommy och Wilma vid fallet.
image1148

Rasmus tyckte garanterat om utflykten :) Här ligger han och myyyyser!
image1149

Jag och Wilmis gosing!
image1150

Kaxe fann en smaskig pinne att tugga lite på...medans vi mattar och hussar fikade :)
image1151

Fikapaus.
image1152

Tarzan med sin älskling Johan :)
image1153

En RIKTIG sommarbild på Kaxe :)
image1154

Tommy, Wilma och Kaxe.
image1156

Jag och Kaxe njuter av den vackra naturen!
image1157

UNDERBART fint!!
image1158

image1159

image1160

När vi kom hem från promenaden tog vi med oss Bosse, som vart ensam kvar hemma, ut i skogen här hemma.
Wilma hittade en bajspåse och tränade på att plocka....kottar :)
image1161

Gosingen!!!!!!!
image1162

Goa Bosse! Han finner banne mig vatten och lerpölar överallt!!!! Här står han vid ett....
image1163

Bus i benen...
image1164

Lilla Wilma tycker om att klättra på den mesta...
image1165

Ett fint kort på Tommy!
image1166

Bosse i blåbärsriset...
image1167

En rolig bild på Bosse...man kan ju undra vad han tittar på...ser ju nästan rädd ut :)
image1168

Den där tungan som alltid ska vara utanför...  :)
image1169

Det var allt för idag :) Nu ska jag mysa lite med Wilma den sissta stunden...och sen blir det till att bada Bosse...han ser inte mysig ut nu :) Men,men...det är väl leriga och goa de ska vara när de har haft det roligt....
Ha det gott allihopa!



Utställning i Larv 080510

Idag åkte vi på utställning i Larv!
Nu har vi hittat en skuggig plats och satt oss till rätta :)

image1125

Jeanette var där med Troja (Kaxes syster) och Kato.
image1126

Jag och Yvonne tränar innan utställningen. Yvonne står här med Lilleman, Kaxes bror.
image1127

Då va det dags...och ni tror väl inte att jag var nervös....phu! Kommer man alltid att vara det????
image1128

image1129

Kom igen nu då Kaxe goding!!!!!!!
image1130

Det gick SUPER BRA!!! Kaxe fick 3:e pris och HP!!!!!! DUKTIG KILLE!!!!! Kritiken får ni läsa på hemsidan under "utställning"...när jag lagt ut det...
image1131

Yvonne och Lilleman.
image1132

Tommy och Zeb (Kaxes pappa)
image1133

image1134

Yvonne och Sam.
image1135

Min gosegris till Kaxe :) Jätte duktig kille!!!!!!
image1136

Efter utställningen tyckte vi att hundarna förtjänade att svalka sig...så vi for med Kaxe, Rasmus och Gunde till Brevik.
Mmmmmm...detta va gött de!
image1137

image1138

Goa Rasmus!
image1139

Kaxe hämtar leksaker som vi kastat i vattnet...
image1140

image1141

TJOHOO!!!!!
image1142

Full fart här...tar mig nästan fram som en groda :)
image1143

image1144

Medans hundarna busar så står mattar och hussar och tar det lungt :)
image1145

Ha det så gott allihopa! Kram En super stolt matte!!!!


En dag på stranden

Lilla söta Wilma i tofs!
image1100

Vi åkte till Brevik på förmiddagen.
image1101

Mamma ville oxå göra sandkakor...
image1102

Kaxe älskade vattnet!!!!!!!1
image1103

Bäst att lämna tillbaka pinnen till husse...
image1104

Jag, Wilma och Tarzan fikar och myser...
image1105

...och tittar på den fina utsikten!
image1106

Tarzan ser något kuligt...
image1107

Sen sticker han iväg som en raket...
image1108

Wilma tyckte om att vara på stranden!
image1109

Tarzan gillade stranden...men vattnet var sådär kul...
image1110

Men efter ett tag så vågade han sig i!
image1111

Fullt ös!!!
image1112

Kaxe han gjorde nästan inget annat än att plaska runt :)
image1116

image1113

image1114

image1124

Wilma var oxå i!
image1123

image1115

tarzan springer sig varm :)
image1117

I kväll lekte Wilma och Märta här hemma.
image1118

Wilma ville ta ett kort på mor och far :)
image1119

Jag och Baron va ut en sväng...men ush va trött han blev! Stackarn!
Bosse gick jag inte med, han har fått vila och ta det lugnt!
image1120

Försökte ställa Kaxe lite me. Vi har försökt liva upp han lite...men Kaxe är inte livlig...han är en mycket lugn och sansad sankt bernhard :)
image1121

Här myser vi innan dagen är slut :)
image1122

Ha det gott!


Karro på besök!

En varm och go dag! glass och Kaffe sitter gott :)
image1089

Wilma får köra gräsklipparen :)
image1090

Jag badade och smorde lilla Tarzan idag...fin så...
image1091

Karro kom hit sen. Vi tog en promenad med Tarzan och Bosse...men kameran ville tydligen vara lite ledig då :)
När vi kom hem lekte vi med rockringen.
image1092

Är det lagligt att vara så här söt!? :)
image1093

Karro rockar på...tummen upp ger hon me...hmm..går det bra alltså...
image1094

image1095

Kaxe väntar på kompisen Rasmus. Vi ska på promenad ihop.
image1096

Goding!
image1097

Jenny och "lilla" Rasmus.
image1098

Sen gick jag och Baron på en promenad...här ligger han och gottar sig på en äng full med maskrosor..mysigt!
image1099

080506 En varm och härlig dag!

På förmiddagen tog vi en tur i skogen med hundarna. Kaxe och Baron var de lyckliga som fick vara med i skogen!
image1056

Tommy "pep" med grässtrån, Kaxe tyckte nog inte om det...han satte sig brevid och Ylade :)
image1057

Wilma tycker om skogen hon :)
image1058

image1059

Baron tycker inte om att bli blöt om tassarna...så han går gärna inte i vattenhål...men här hittade han ett som dög :)
image1060

Kaxe va oxå törstig...
image1071

image1061

Hihihi, Baron...titta vad jag har då :)
image1062

Wilma orkade inte gå hela biten....skönt med lift...
image1063

Baron pustar ut en stund.
image1064

Sen kom vi till det lilla vattenhålet. Kaxe ville dit och dricka...
image1065

Mmmm, så gott...
image1066

Äh, lika bäst att hoppa i då...
image1067

Lite blöt vart jag...men inget skitig ju...
image1068

Sötis!
image1069

Goa gubben!
image1075

Min gosiga Wilma!!!!!!!!!!!!
image1070

Sen åkte jag och Wilma till stan. Hälsade på en vän till mig. Vi stannade inte så länge, vilket va trist! Men vi hade det roligt den stunden som blev... Wilma busade på lekplatsen!

image1072

När vi kom hem tog jag och Tarzan en promenad. Grannen har släppt ut kossorna nu. Nu ser det ut som sommar!
image1073

Tarzan bland ett hav av vitsippor!
image1074

Sen åkte vi och simmade Bosse!
image1076

Han skvätter som en tok ibland :)
image1077

Missan har vart borta ett tag. Men igår kom hon hem!!! :))) Så idag bjöd jag henne på god mat!
image1078

Ha det gott allihopa!

Kort från utställningen

Jag sov rätt länge idag...men det behövde jag nog! Så jag har tagit en promenad med Baron, och tränat Kaxe....och strax ska vi se en film.
Här kommer kort från gårdagen:
Det är en lååång väntan....här sitter jag och Wilma och filurar....
image1043

Jenny och Rasmus kom och hejade på.
image1044

Pappa och Wilma gottar sig!
image1045

Björn och Karro kom oxå. Lilla Gunde fick ju såklart vara med :)
image1046

Tommy, Kaxe och Jenny slappar i solen :)
image1047

Wilma stängde in moster Karro i buren :)
image1048

Världens sötaste tjej!!!
image1049

Nu du Kaxe...är det snart dax!
image1050

Nu är vi där........
image1051

image1052

Här springer jeanette och Syrran bakom :)
image1053

Två MYCKET LYCKLIGA liv :)
image1054

Jeanette med sina godingar!
image1055

Kaxes stora dag ;)

Jag är SÅ stolt över min goa Kaxe!!!!!!! Han fick HP och BIM idag!!!!!!!!!!!!!
Kritiken löd: " Rejäl valp, vackert huvud, önskvärt med mörkare ögon, välkroppad, lagom vinklar fram och bak, trevliga rörelser, kunde vara lite gladare".
Så tills på Lördag ska jag försöka träna ännumera på att "lyfta" huvudet. Han ser inte så glad ut när han "hänger" med det.....Men han kommer nog snart på att det inte gör ont i nacken längre. Så ska jag försöka att få han lite mer allert....men han är inte riktigt den typen ;)
Troja, Kaxes syster fick BIR och Big 3...och deras andra hund Kato blev BIG 2! Grattis Jeanette!!!!!! Du har två superfina vovvar ;)
jag lånade mammas kamera idag, så bilder kanske kommer i morgon.....
Nu ska jag strax till jobbet. är trött kan jag lova...men vad gör det?! Jag är SÅ stolt över min goa Kaxe! ;)
image1042

Helg igen

Då va det helg igen...men jag ska jobba...
Igår badade jag lilla Kxae. Ska på utställning på Söndag, vi åker dit så får vi se om jag ställer. Det beror på hur han verkar i nacken, men nu märker man inte mycket av den....
Har vart ute lite med Baron. Annars har jag sovit en del. Ska samla krafter då jag jobbar natt Lör-Sön, sen på utställning och sen jobba natt Sön-Mån...den natten lär jag ju inte va så pigg :)
letade efter kort på Bosse som valp...men hittade inte de nu. Men jag hittade söta bilder på Wilma från sankt bernhardsträffen förra året. Vad man längtar till dessa träffar!!!!
image1034

image1035

Pappa och lilla goa Wilma har just fixat i husvagnen!
image1036

Nu har vi kommit på plats hos Yvonne och Frank.
image1037

Frank försöker se arg ut...ni ser ju på Bitten hur bra han lyckas :)
image1038

Wilma är aldeles för söööt :)
image1039

Goding!!!!
image1040

Hittade en bra bild på Frank och Ulrik....Hehehehe....tänk va vi har det kul...
image1041