090122

Tog ett litet kort på Wilma efter att vi bäddat sängen i morses....hon syntes ju knappt bland alla nallar ;)


Sen tog vi på oss ytter kläderna, tog med oss Tarzan (som fortfarande är kvar) och knata ner mot dammen.


Här gungar vi på bra ;)


När vi kom hem satt vi en stund och tittade på alla djuren, en bok. Så såg vi en valross, så jag sa till Wilma "ser du vilka stora tänder den har?" Nej, svara Wilmis då, det är inga tänder, det är betar ju! :p


På eftermiddagen så gick jag och Wilma ut för att rasta Johan ;)


Kaxe var oxå med oss. Han har kliat sig lite på knölen, han känner väl av den rackarn!


Här fanns det ju lite snö på vägen, så Johan kastar snöboll på min Wilma!?


Men Wilma gav igen :p


Jaha, det var lite av min dag :)
Ska hänga lite tvätt strax, och sen lovade jag Wilmis att vi skulle spela grodor....så det är bäst att hålla det ;)
Ha det gott!

090121

Hej! Jag har vart ledig i ett par dagar, och det har vart SÅ skönt!!! Jag har hunnit med en massa "måsten" hemma, och haft jätte mycket tid till bus och lek med Wilma, och den tiden man spenderar tillsammans med Wilmis är ju bara SÅ underbar!!!!!
Nu när jag skulle lägga över foton till bloggen, så hittade jag ett kort på Wilmas mat, som jag gav henne för ett tag sen.... Hon har börjat äta så dåligt, så jag tänkte jag skulle få maten att se lite roligare ut....men jag vet inte....kanske skrämmer jag henne....för denna "gubben" ser ju inte dirrekt söt ut, hehehe.


Jag och Wilma var hos gammel mormor Ingegerd och hälsade på i Måndags, syrran var oxå där. Här blir man alltid bjuden på mat....ibland på mindre god mat :p denna gången var det omelett med räksörja, kota grönsaker och ostsås.... Wilma tyckte om det iaf ;) Hemskt att vara kräsen, man känner sig ju så dum när man inte ens tar en nypa mat på tallriken....men man kan ju inte rå för att man inte gillar allt....


Lilla Wilma hittade legobitar att bygga med. Hon hittar alltid på en massa kul att sysselsätta sig själv (och andra) med :)


Idag på förmiddagen pusslade Wilma medans jag städade. Jag gör bara ramen på detta pusslet, sen lappar hon ihop det själv. Helt otroligt tycker jag!


Sen hoppade hon i badet, och kom ut ur badrummet som en ren och fin liten prinsessa ;)




Jag och lilla godingen!


Jag har börjat träna lite här hemma, känner sig piggare då. Och idag ville Wilma oxå prova på att "cykla", så där stod hon i 25 minuter. Jag hjälpte till lite. Men trött finns nog inte hos barn, för efter detta dansade hon till poppmusik :p
Så ikväll behöver jag nog inte träna....jag fick träna kondisen ändå :p


Strumpbyxorna hänger på trekvart me :p

Så när vi sitter och pusslar, eller spelar spel, får jag pusta ut lite, hehehe. Tänk om man hade en tiondel av hennes energi!!!! Åh, så mycket jag skulle hinna på en dag då!


I kväll var jag och Kaxe på rallylydnaden. Åh, så härligt det var att få börja träna honom igen!!!! Han skötte sig UTMÄRKT bland alla hundar! Han lyssnade hur bra som helst på mig, han följer mig SÅ bra! Så jag har nog vart världens stoltaste matte idag! :D
Innan träningen gick vi balansgång på allt vi kunde hitta på aspö....bänkar runt grillplatsen, vanliga bord med bänkar, saker som barnen leker på osv. För det mesta går det att få upp han på dessa saker. Men om föremålet är för smalt och ligger lågt, så går han bredbent över föremålet. Men det är rätt! Varför anstränga sig i onödan?! ;)










Vi tränade på bakdelsövningar, och på "ostbågen". Då står hunden vid sidan, så tar man en godis och lockar hunden bort mot dig, och bakåt mot rumpan, så hunden blir böjd som en ostbåge, sen när hunden flyttar baken så går du med vid sidan. Så att baken flyttar sig, men inte frambenen. Detta var krångligt! Det såg tydligen bra ut när vi gjorde det....men jag tyckte bara att vi flummade runt där i spånet jag och Kaxe.....Yrsel fick en iaf ;)
Jätte bra övningar för att få hunden att veta vart bakbenen är! Så vi kommer att träna en MASSA på detta, jag och lilla mannen här ;)
Ha det riktigt gott allihopa!
KRAM!


Lilla Tarzan....

På grund av familjeskäl så har jag nu fått ta det tunga beslutet att sälja min lilla Tarzan. Han är en liten kille, med en massa energi, har en stor personlighet, och är bara SÅ glad i allt man gör tillsammans! Han älskar all uppmärksamhet som han får :) En UNDERBAR liten grabb!
Han är född: 070622.
Ring mig, Camilla, på mitt mobilnummer: 0737-276382, om du är intresserad av denna lilla guldklimp!

090111

Hej! Igår var vi iväg ett gäng och spårade med hundarna, tog en promenad och fikade i skogen. Själv var jag inte så fräsch, så jag hade inte med mig någon hund. Men jag hade med mig lilla Wilmis :)
Jag fick en massa kort från Björn och Karro, så jag tänkte visa en hel drös med kort nu......
Jag börjar med kort ifrån nyår...
Här är mammas fina dukade bord.
Det var en smaskig middag som de bjöd på! 
Lilla Wilmis och mormor.
Efter maten behöver man ju röra lite på sig....så då passade det bra med dans :)
Jag lånade syrrans kamera lite, och försökte fånga Björn på ett någorlunda bra kort.......men han vill ju aldrig vara med på kort han...
Här försökte han gömma sig bakom kuddar...men hihihi! Jag var snabbare än du Björn! Hehehe!
Lite godis måste man ju få äta på nyår! Det tycker iaf lilla Wilmis ;)
Vi spelade ett roligt spel. Och när det var slut, så hade vi väl inte dirrekt något att göra... Jag får nog snart hålla med syrran, ni som läser min blogg börjar väl snart undra vad vi är för familj, hehehe. Men man måste ju ha kul, och bjuda lite på sig själv ;) Så det började med att Björn knäppte ett par foton på mig...
Mamma kom då på att när jag och syrran var små, så brukade hon skämta lite med oss.... och gick ut ur rummet och kom tillbaka in med denna nylonstrumpan över huvudet :)
Hehehe! Det ser ju bara för roligt ut!!!!!
Så jag ville oxå prova :)
Sen gick vi laget runt med denna strumpan...
Tommy.
Wilma.
Syrran.
Vid det här laget så hade jag skrattat så jag fick ont i magen. Men när Gunnar sen tog på sig strumpan så låg jag dubbelvikt på golvet :D
HAHAHAHA!
Och det slutar inte här.... För sen kom vi på att om man drar ner strumpan över huvudet, och sen drar den långsamt upp. Då ser man ju UR dum ut!
Tänk vad mycket dumt man kan komma på, när man är lite sysslolös en stund ;)
Ja, det var våran nyår :) 
Bland alla kort jag fick, så fann jag ett härligt kort på Gunde och Björn som jag ville ha med.
Inte alla hundar som får åka fyrhjuling...
Nu till gårdagen...
Alla på plats ute i Loringa skogen. Wilma blev mycket fäst vid lilla söta Loke!
Jenny med blodflaskan ;) Gott?
När vi lagt spåren så tog vi oss en promenad.
Efter promenaden blev det lite fika, och sen var det dags för hundarna att jobba....
Lilla Wilmis och Björn.
Kathi och lilla Loke var först ut att spåra.
Min sötis!
Gunde väntar på sin tur...
Men väntan var inte så lång, och nu är han iväg. Gunde kör riktig räser när han spårar..
Sen var det Rasmus tur att för första gången prova ett blod spår. Och som alla hundar idag, gick det ju kanon bra!!!!!
Tack för en jätte trevlig dag ute i skogen!!!! När jag väl kom ut till skogen så tyckte jag verkligen att det var värt det!!!! Skogen får nog alla att må lite bättre :) Hoppas att alla kan vara med om ca 2 veckor igen! Får bestämma dag lite fram över... 
Ha det gott allihopa!!!!

090110

God morgon!
Jag har vart ensam hemma i ett par dagar nu, och det har ju funkat bra ;) Jag har jobbat dag en av dagarna, och även hunnit med att jobba en natt. Wilma har då vart hos normor och morfar. I Onsdags när jag jobbade dag så fick vi åka in till stan med Jenny, jag har ju inget körkort... Så vi skulle först till dagis, men det var stängt!? Så det blev till att väcka mamma och Gunnar på tidiga morgonen, och Jenny körde oss vidare dit för att släppa av Wilma där. Och sen körde hon mig vidare till jobbet. Tänk vilken familj man har! Kör på en fram och tillbaka, och hjälper mig med Wilma när det behövs, och hundarna, och mycket mycket mer! Vad skulle man vara utan sin familj? Jag har sån bra kontakt med både mamma och Gunnar och syrran och Björn. Men även med kusiner och min mormor och hela tjocka säkten. Och jag älskar det! Vad som än händer så har man alltid någon att prata med, att sova hos om det behövs, att komma på en kaffe till. Ja, vad skulle man göra utan sin familj? Jag hoppas att jag ger dem lika mycket som de ger mig ;)
Lilla Wilma har sovit som en gris inatt. Vaknade en gång vid elva, men somnade om ganska fort. Jag däremot har legat och vänt och vritt på mig hela natten lång. Hade SÅ svårt för att somna, och när jag väl gjorde det så drömde jag en massa knepiga drömmar där jag ena stunden blev jagad, för att i nästa fösöka rädda någon annan som blev jagad. Och hela tiden var det en liten sjö som vi sprang runt..... Tänk så tokigt man drömmer..... De säger ju att man kan tyda drömmar. Jag undrar jag vad det betyder när man blir jagad, jag har drömt en massa sånt den sissta tiden. Jag som skulle börja träna efter nyår sköter mig ju nästan rätt bra, så som jag ränner på nätterna, hihihi. Jag har hört att om man drömmer om döden så betyder det att det kommer att ske en förändring....men mer än så vet jag inte om drömmar....
Så, jag är lite smått trött nu.....men piggnar väl till efter någon kopp kaffe :)
Idag ska vi ut ett par stycken och spåra. Det ska bli kul att komma ut till skogen lite! Är ju rätt gött väder ute. Men jag saknar snön! 
Med lilla Kaxe är det bara bra! Han har ju knölen än, men han kliar inte, han har inga sår, och han mår toppen, är piggelin! Och det är ju skönt!!!! 
Baron och lilla Trazan mår oxå toppen! Tarzan är det full fräs i, och Baron han tar det lilla lugna :) Härligt med alla personligheter som de har!
Jaha, jag ska försöka blogga ite mera....det går upp och ner det där... Men man har så mycket annat att göra....
Ha det gott! Kram!

090106

Nu var det ett tag sen som jag bloggade... Datorn har krånglat lite. Och sen har jag jobbat ett par nätter....då hinns det liksom inte med att blogga ;)
Har fått kort av syrran från våran tur i skogen, då vi spårade!
Lilla Wilma på Björns axlar...


Ett SÅ sött kort på syrran och Wilma!




Nu är det dags för Gunde att spåra...




Nu har Gunde hittat klöven! Det tog inte lång tid :)



Karro och Wilma bland alla granar :)


Tarzans tur att prova på.... Spååååra....


Sniff, sniff, sniff.....här är man mycket noggran ;)


Men han var ju jätte duktig Tarzan!!!!

Lilla goa Gunde!


Wilma och Tarzan dansar :p


Här kommer lilla Wilma körandes på sin motorcykel! En rolig liten leksak :)



Jag och Wilma spenderade en bra stund inne på lekrummet häromdagen....
Här är Wilma med sina my little ponnyn...


Sen ville hon vara doktor....och jag var så, så sjuk....så Wilma tog på mig en partyhatt....fast i låtsades nog att det var ett munskydd....


Sen plockade jag fram fotbadet, så Wilma fick prova det. Och det var lyckat! Hon ville inte sluta bada sina fötter :)


Hittade min lilla gubbe så sött i soffan här om dagen. Han kurade ihop sig på en liten plätt på soffan....såg så gosig ut så!


Lutar han sig lite bakår så dröttar han väl ner?


Va ute i Loringa oxå. Då var Kaxe med oss.




Det gottaste med skogen är fikat!


Wilma och Kaxe lyssnar på Tommy när han ylar...


Oj vad han ylar husse.....


Jag tror att jag hjälper honom..


Sådär...det var bilderna som jag hade på lager ;)
Jag och Wilmis är själva ons-lörd, för Tommy sska vara i stockholm....GÖTT! Hehehe, ne...jag har aldrig vart själv så här ute i ödemarken förut....kanske är tur att jag har kusinerna så nära....ifall jag blir mörkrädd :p
Har lite att pyssla med i veckan. Men det ska bli skönt att få en massa tid med Wilmis, för det saknar man i mängder när man jobbar natt! Man hinner inte lika mkt, eftersom man sover bort en del av dagen, och jag är alltid lite seg när jag vaknar. Tar ett tag innan man kommer igång...
Ha det gött allihopa!
Kram!