Borås Djurpark!

I Tisdags åkte vi till Borås Djurpark med syrran och Björn!
Vi har det bra...vi här bak i bilen... :)


Ja...vad ska jag skriva... :)



En liten fikapaus är ju ett måste!



Det första djuret vi stötte på...en lugn och fin mammut :)



Jag säger som Björn: En modig tjej :)



En söööt kamel!





En Björn :)



På savannen såg man en massa kuliga djur....Giraffer...





Strutsar...


Zebror och antilop..Hmm..??








Lite längre bort fick vi se en noshörning..


Här har vi en gepard med en unge!


Sen kom vi till de ruskigt roliga aporna :)


SÅ söööta!






Sen kom vi till ett par mycket ståtliga djur..enligt mig :)


Åhh! Så vackra!




Här kännde man sig lite liten :)






Här är vi påväg till vargarna! Wilma pussade sin lilla varg på väg till de riktiga :)


Ojojoj! Här kunde jag ha stått hela dagen!




I början höll de sig uppe på kullen.



Men sen hände något och flocken jagade iväg en av vargarna ner i vattnet..








Här har vi vargen i vattnet...


vilka ögon!




Efter en stund gick den upp ur vattnet..




å sprang iväg.


Lek paus :)





Sen gick vi vidare till sälarna.




En Järv.


Och sen kom de stora vackra Björnarna!












Sen gick vi vidare till ett annat djur som jag bara älskar!


Vilken pussmule :)


Nästan så man ville hoppa i och svalka sig hos de här små :)






En söt liten tvättbjörn :)


Karro har just köpt minnesprylar till Wilma!


Björn och Wilma svalkar sig lite :)


Och de sissta fina djuren vi såg innan vi gick hem.




Sen var det slut på den här roliga dagen :)


Jag hade kunnat ta med lika många kort till på en massa andra djur de hade...men det här får väl räcka ;) Men jisses så kul jag har haft det! Och Wilma var SÅ duktig där inne bland alla djuren!!!
Måste ju ha me kortet Björn tog på oss i bilen...vi råkade visst soma alla tre... :)


080725

Idag har jag pratat med veterinären. Bosse haltar ibland. Han har vart bättre en tid, men nu börjas det igen. Karin, min veterinär kommer tillbaka efter sin semester om ca 2 veckor. Så den 11/8 ska vi in till veterinären med honom. Jag hoppas att det går att hjälpa honom, för han har en enorm livsglädje min lilla Bosse! Men det känns som att det kanske inte går att kämpa mot hans armbågar i en evighet. Vi har haft en ganske stor kamp mot dem en gång, och nu har han levt ett gott liv utan smärta en tid. Så det känns lite som att börja om på ruta ett... Men,men...man får se vad veterinären säger.... Jag ska pyssla om honom ordentligt nu dessa dagar tills vi ska in med honom, så får vi se vad veterinären tycker då...
Med de andra hundarna är det bara toppen! kaxe han växer och blir stor. Snart drar fortsättningskursen på klicker och spårkursen igång, det ser jag verkligen fram till!
Baron lever det gottiga livet här på landet och njuter av alla dagar :)
Tarzan min lilla spjuver har fullt med energi och lever loppan som vanligt :)
Jag har fått nya kort på min lilla Kanin, Eliona.


Katten som är med på bild ska oxå med oss hem till Skövde, den ska Kristoffer, min arbetskamrat ha.


Eliona ser så stor ut jämfört med den lilla kattungen :)



Eftersom kaniner är flockdjur tycker jag att den ska få ha en kopis. Men två kaniner vill jag inte ha. Utan det blidde ett litet marsvin. En liten Teddytjej. Jag har haft Teddy tidigare, och tycker väldigt mycket om de små kuttrande varelserna :) Jag vet inte riktigt vad hon ska heta än..är så svårt med namn....





En dag på Zoo :)

Idag har jag vart ledig. vi åkte till mini zoo i Tibro, Jenny och Rasmus var oxå med. Det är så kul på mini zoo, både för Wilma och en själv. De har kaniner, getter, minigrisar, marsvin, får m.m och alla djuren får man gå in och klappa. Wilma gick in och skulle klappa minigrisen som sov. Men då vaknade den till, grymta lite och ställde sig upp :) Wilma blev lite rädd då...men det gick snabbt över :)
När vi tittat och gosat klart med alla djuren satte vi oss ner och åt glass. Då kom vi på att Mösseberg i Falköping har jätte kaniner...och de ville ju jag se.
Så vi åkte hem för att slänga i oss lite mat, lastade in Tarzan och Kaxe i bilen, och sen åkte vi iväg till Mösseberg. Kaxe skötte sig super bra där inne, men Tarzan moppsade upp sig lite inför alla djuren...men getterna gillade han. Tror han ville busa med dem...men det ville inte getterna göra :)
Kaniner hade de, men ingen jätte :( Men,men, det var roligt ändå. Vi kikade runt lite på djuren, och Wilma lekte på lekparkerna innan vi åkte hem.
Här börjar det åska lite nu...det tycker jag är mysigt :) Iaf när alla hundar har vart ute, och det har de nu :)
Ha det gott!

080718

Idag har jag jobbat. Sen åkte vi till syrran och Björn och firade Karro lite...för jag jobbade när hon fyllde år den 7:e.
de bjöd på super go mat och kaffe. Bosse och Kaxe var med och busade med Gunde. Bosse busar inte hej vilt, han springer efter de andra och håller sig lite på avstånd...men ändå blev han halt idag... Vi video filmade honom, så på måndag ska jag ringa veterinären igen, så ska de få se filmen. Eftersom Bosse kan ha en period där han haltar ibland, men så fort han kommer till veterinären så visar han inga tecken överhuvudtaget på smärta...så då kan ju en film vara bra att ha med sig....
Kamera har jag ju ingen skaffat än då.... Men jag har kort från syrran och Björn som jag fick för ett tag sen, men jag inte la ut på bloggen...
Wilma hittade spännen som hon satte upp i håret...


och i pappas hår..


Och i Karros hår :)


Alla ligger och latar sig i soffan..till o me Gunde som ligger bakom mig :)


Sen gick vi ut och kollade på kossorna..


Wilma och moster.


Sen fick jag och syrran för oss att köra fyrhjuling. Vädret va ju bra...


Men efter halva rundan kom regnet....och det va då inte lite regn...


Kanske inte helt genomsur...men blött blev det :)


Hittade ett par söta kort på Wilma oxå när hon spelar fotboll.


Min lilla tjej älskar att spela fotboll :)




Och här är ett kort på Bosse innan han åkte till Guldekens hundstall, jag fönade honom torr efter badet...och han fällde en del... Såg ut som om det hade snöat :)




Ha det gott allihopa!

080716

Idag har jag jobbat kvällen. jobbade med en tjej som jag gillar skarpt, så det har gått super bra, har vart riktigt kul!

Igår va jag ute med ett par arbetskamrater. Vi satt på en liten uteservering och tog en cider och tjöta en massa goja :) Riktigt kul att umgås lite utanför jobbet :)
Har kollat runt lite på kameror oxå, börjar lessna på att vara utan. Men nu vill jag ha en systemkamera :)
Jenny och Johan va här en sväng, fick en skit fin sankt bernhardsmugg av Jenny. En med en korthårig sankt bernhard och två långhåriga valpar på! Åååå, så glad jag blev! TACK Jenny!!! Synd att jag inte kan ta kort på den nu....men ska göra det så fort jag fixar en rackarns kamera :)
Mina fyra goa hundar har Tommy borstat idag, annars har de fått vila allihopa...förutom att de vart i trädgården och härjat då :)
Fick lite nya bilder från uppfödaren på kaninen...så jag slänger ut en bild på den :)

080714

Hej!
Det var ett tag sen som jag skrev i bloggen nu... Jag har haft lite mycket att göra...
Kameran har blivit stulen...så jag kan inte knäppa några kort nu...Då är det inte lika kul att blogga...Får försöka fixa mig en ny kamera...
Vi var på World Dog Show i stockholm. Det var bland det roligaste som jag har gjort! Så många hundar att titta på, så mycket saker som man ville köpa, och så många trevliga människor!
Jag stod i prylboden två dagar på Flottsbro, och det gick som hejsan. Hade lite svårt med engelskan...men det fixade sig rätt bra ändå :)
Vi delade stuga med Yvonne och Frank, och Jenny såklart, och vi hade det riktigt kul ihop! Nu längtar jag till venaträffen!
Baron och Jenny kom upp med tåget på Fredagen, första gången min lilla Baron åkte tåg. Men det hade gått super bra...han sussa gott hela vägen till stockholm :)
Bosse och Kaxe var på ett hundstall i närheten, (Guldeken tror jag namnet på stallet va...) Det hade gått super bra. Ett jätte trevligt par med rätt många barn va det som hade stället. Ett av barnen blev så kär i våra hundar, så hon satt ofta ute i hundgården och gosade med mina godingar :)
Lilla tarzan var hos uppfödaren Nina, tack för hjälpen Nina! Han hade det garanterat hur bra som helst! En massa kineser och andra goa vovvar att busa med!

Baron har fyllt nio år! Grattis gubben! Tänk att han är nio nu! Och ändå så pigg som han är...goa gubben!!!

Nytt här hemma är att jag ska skaffa mig kanin igen. jag hade ju två stycken här sisst, ute kaniner. Men de dog så plötsligt båda två, tror att räven skrämde dem. Så då ville jag inte köpa någon mer...inte roligt när de knappt blev ett år..
Men jag saknar ett liten djur att gosa med, så nu vill jag ha en kanin som kommer att få vara inne.  Bo i en bur, men vara lös inne med oss. Och bara få en rasthage ute att skutta i när vi är ute i trädgården...för jag tänker inte riskera att räven skrämmer denna med... En belgisk jätte heter rasen. Hon har inget namn än...vet inte vad jag ska kalla henne...brukar vara bättre på att hitta på namn till hanar.... Loppan kanske?
Vi ska hämta henne den 8/8, så det ser jag givetvis fram emot! Här kommer ett par bilder på henne som uppfödaren skickade till mig igår:
Myser med sina sysskon!


Så söter jag är!!!






Söt som få :)
Hoppas att ni alla har det bra!