090218

Halloj!
Börjar med att lägga in ett kort på Kaxe, det är från igår kväll...tycker att han ser så nöjd och glad ut ;)


Idag har jag haft en riktig städhjälp här. Medans jag gjorde iordning mig så piffa den här tösen til det här hemma ;)


Städ vagn och allt :p


Min lilla Tarzan, som står och väntar på att Jenny ska plocka upp oss...


När vi väntade på Jenny så satte sig Wilma i sin dock sulky...den tippa, och hon landa på backen :)


När hon ställde sig upp, satt vagnen kvar på rumpan....hihihihi! Kul ;)


Tarzan hälsar på Aron.


Aron är bland den gladaste hund jag sett! Svansen den går som en tok där bak. Men Tarzan han visade varenda litet risgryn som han har, var inte alls på lekhumör med Aron. Svansen gick lite på han i början, och han pep lite, men sen blev han tuff. Men Aron han bara fortsatte att vifta på svansen han, han tyckte Tarzan var lika roliga iaf ;)
Jenny och Wilmis!


Jenny har en liten kanin inne, står i en bur på golvet. Och den gillade Tarzan, hihihi. En vän i samma storlek, ÄNTLIGEN! *L* Han vifftade på svansen, pep, och kastade sig ner med frambenen på golvet. Jenny sa att jag kunde låta honom hålla på, sålänge han inte skrämde ihjäl kaninen så var det lugnt :) Så helt plötsligt när Wilma står där och klappar kaninen, och Tarzan sitter i mitt knä, och är inte ens i närheten, så lägger sig kaninen på sidan, helt och hållet, även med huvudet på sne i halmen.... Oooops! Kände jag då....dog den tro....sicken otur man kan ha :p Så jag frågade Jenny lite försiktigt om kaninen la sig och vila nu kanske...och det gjorde den. Pust! Himmla tur för mig det :p Den här kaninen ligger helt på sidan och vilar.... och jag som trodde att de låg så när de var döda...
Rasmus han gör ingen illa iaf! Lugnet själv som vilar här :)


Efter en stund gick vi ut på en promenad i en kohage bakom Jennys hus. Och jäklar vad fint där var! Helt underbar natur! Lite mysiga stigar bland granar först, sen kom vi till en äng, med en stenmur, och en bäck fanns där också. Tänk vad mysigt att gå där till våren!
Jenny och Wilma.



Visst är det kul när det ligger stockar och stenar och stubbar lite här och var :) Wilma har nog klättrat mer än aporna på Zoo idag :)

Rasmus, den "lilla" lufsen!
Kom igen då Rasmus, Ta pinnen!
Nej! Den pinnen ville ju jag ha!
Wilma blev "fast" på en liten sten mur. Där dansade hon och sjöng så vackert för oss!
Men man får ta det försiktigt....det kan vara halt på stenarna, så det är lätt hänt att man tippar med näsan i backen :)
Men det gick bra! ;)
Här kommer lilla Tarzan busen i full fräs!
Finns mycket spring i de här små benen! Sällan han står still, så man hinner ta kort...men ibland ska man ha tur ;)
Rasmus han lufsar vidare den :)
Nu har vi kommit fram till bäcken, jätte fint var det där! 
Wilma står och kikar ner på bäcken.
Nyfiken i en strut har vi här....måste bara ner och sniffa runt lite på isen...
Ett jätte fint kort på Rasmus...om inte den jäkla grenen vart i vägen, grrr! ;)
Här sitter min lilla Wilma och fixar lite låtsas fika till oss....Jenny undrade om det kunde vara så att vi OFTA har med fika ut till skogen..... Men, å, nej, hur kan hon tro det?!
Det blandas mkt med mörka och ljusa kort...men de mörka har jag tagit med kameran, blixten gör korten mörkare antar jag....de andra är tagna med mobilen....
Inte lätt att få med alla fyra när de står på stenen.....
...men ett kort fick jag allt :p
Får tacka Jenny för en underbar promenad! Det var verkligen jätte fint att gå där!
Wilma sitter just nu i badet, jag vågar sitta vid datorn då, för hon pratar oavbrutet med sina hästar i badet....så jag hör om något skulle vara på tok :)
Lilla Tarzan han är trött nu!
Det värmer väl gött där under elementet ;)
När Wilma har somnat så tänkte jag gå ut på åkern och träna med Kaxe. Först kör jag nog lite lydnad, och sen ska jag prova att tömmköra honom :D Spännande!!!! Baron får jag se vad jag gör med. Han har vart med oss ut ett par gånger i trädgården idag, så det kan hända att han får lufsa runt där en gång till....men, jag får se hur det blir ;) Beror sig lite på hur länge jag tränar med Kaxe oxå....
Jag har ett boktips till er. En bok som vandrar bland mina arbetskamrater just nu :) Men jag tycker verkligen att det är en bok för ALLA att läsa! Så gripande, så underbar, så sorgsen, och så mycket kärlek! 
En stråle av ljus.
Så här står det på bokens omslag: Det här är en berättelse om en ovanlig pojke med en lysande begåvning, ett hjärta av guld och en plågad själ. Det är en berättelse om en sjukdom, en kamp för livet och en kapplöpning med döden.
"Jag vill dela med mig av allt som hände - av smärtan, modet, kärleken och allt jag lärde mig av min sons långa kamp. Jag vill att Nicks liv inte ska bli ett kärt minne bara för oss, utan något fint som också andra kan ta del av. Jag skulle vilja ge människor hopp och hjälp att se verkligheten som den är. Min förhoppning är att många kommer att kunna dra nytta av det vi har lärt oss och kanske rädda liv." Danielle Steel.
*******************************************
Jaha, nu har lilla Wilmis lagt sig...Hon var rätt trött efter promenaden, och efter badet lev det bara till att dricka välling och titta en liten,liten stund på teven, sen läste jag en saga för henne i sängen, och nu sover hon riktigt gott :) Skönt!
Två tröttisar :)
Tarzan han kommer nog sussa riktigt gott den med! Underbart! 
Hopp, jag har redan ångrat mig med Baron, hihihi, jag kan aldrig bestämma mig :p Jag ska ta han först nu, och sen ska jag ta min lilla Kaxe bus! Åh, så roligt det kommer att bli! 
Ha det riktigt gott! 
KRAM!



Kommentarer
Postat av: Nancy66

Ohh, så fina foton, kul med sulkyn i rumpen på Wilma,,hihi

Jag älskar verkligen "Danielle Steels" böcker, men denna har jag inte läst, tack för tipset.

Ha det gott, kramen

2009-02-18 | 20:11:56
URL: http://nancy66.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: