Har nu vart hos veterinären.

Nu har vi kommit hem! Bosse va super glad och pigg och haltade såklart inte alls idag :) Vi funderar på om han kan ha sträckt sig när vi dragit skrindan, eller om det kan ha vart något annat tillfällit...Han är ju en mycket aktiv hund som hoppar och far en del. Men att han skulle bli så här bra på någon dag det trodde jag inte, för i helgen såg det illa ut när han gick. Han stapplade sig fram och ville gärna bara ligga still.
Veterinären såg ingen anledning till att röntga benen på honom nu, eftersom han rörde sig mycket bra, var framåt och tvekade inte att springa. Hon böjde på alla leder i benet och det funkade jätte bra. Hon kände på muskler i båda fram benen, och tyckte att han var god musklad på båda sidor. Så det är bara att tacka och bocka!!!
Vi fick med oss ett recept på smärtstillande så vi har här hemma ifall det är så att han behöver nån gång ibland. Han har ju krokiga ben och visst kan han trampa snett och vint. Handleden böjer han ju mer rätt ut i sidled än framåt... Men va skönt det känns!!!! Jag har vart nervös hela helgen för detta!
Vi ska vänta lite med att dra med skrindan, men hon tror inte att det är farligt för honom att dra. Men om det är en sträckning så kan man ju avvakta med det lite.
Den där Bosse bus skrämmer mig ofta....eller så är det jag som är riktigt nojjig när det gäller hans stackars ben....
Nu får han inte vricka, stuka, klyva en klo, sträcka sig eller något liknande på länge :)
Kram på er!
image1263

Kommentarer
Postat av: Monika

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad glad jag blir nu:-))..varit orolig..suttit me tummen,hårt.Det här låter ju bra "ändå"..ta det lugnt ,så läker nog detta bort snart,den filuren..Bosse.Ha en jättefin fortsättning på dagen ,kvällen..ska tillbaka till jobbet i natt igen..nu till kaffekoppen och ut i värmen.KRAM till er alla och särskilt BOSSE..och Wilmatösen.

2008-05-27 | 17:23:26
URL: http://extraedition.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: