En dag på Zoo :)

Idag har jag vart ledig. vi åkte till mini zoo i Tibro, Jenny och Rasmus var oxå med. Det är så kul på mini zoo, både för Wilma och en själv. De har kaniner, getter, minigrisar, marsvin, får m.m och alla djuren får man gå in och klappa. Wilma gick in och skulle klappa minigrisen som sov. Men då vaknade den till, grymta lite och ställde sig upp :) Wilma blev lite rädd då...men det gick snabbt över :)
När vi tittat och gosat klart med alla djuren satte vi oss ner och åt glass. Då kom vi på att Mösseberg i Falköping har jätte kaniner...och de ville ju jag se.
Så vi åkte hem för att slänga i oss lite mat, lastade in Tarzan och Kaxe i bilen, och sen åkte vi iväg till Mösseberg. Kaxe skötte sig super bra där inne, men Tarzan moppsade upp sig lite inför alla djuren...men getterna gillade han. Tror han ville busa med dem...men det ville inte getterna göra :)
Kaniner hade de, men ingen jätte :( Men,men, det var roligt ändå. Vi kikade runt lite på djuren, och Wilma lekte på lekparkerna innan vi åkte hem.
Här börjar det åska lite nu...det tycker jag är mysigt :) Iaf när alla hundar har vart ute, och det har de nu :)
Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Nancy66

Ja, vi var ju också på Mösseberg för ett tag sedan, kul för barnen,,,,,

2008-07-19 | 21:37:25
URL: http://nancy1966.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: