090304

Jenny kom och hämtade mig och Wilma på förmiddagen. Vi åkte först med Jenny ut till Lady. Där hjälpte lilla Wilma Jenny i stallet :)
Wilma hjälpte till att borsta ett par drag på Lady, och sen vågade hon sig faktiskt upp, och provsatt på henne :)
En av grabbarna var med ut till stallet. Hästarna var inte så farliga...han skällde en gång på Lady inne i stallet....då hon rörde på sig. Farligt det ;) Men annars funkade det toppen! Fast han har ju vart med förr, och vi har ju träffat hästar på våra promenader :)
Men de hade ett par andra roliga djur, som Kaxe tyckte var VÄLDIGT intressanta! De pickade omkring där på gården...
Ojojoj! Tänk den glada jycken, som fick sätta tänderna i en sån ;)
Ne, han var nyfiken på hönorna, och en gång kunde han inte låta bli att skälla på en höna som gick en liten bit framför oss. Men annars skötte han sig galant bland alla hönor :)
Efter stallet åkte vi hem och bytte hund. Vi lämnade skitiga Kaxe hemma, och tog med oss Tarzan in till stan. Först åkte vi till säng jätten och kollade på sängar....vad annars?! :P
Här ligger vi ju riktigt gott!
När vi åkte till säng jätten så råkade vi köra förbi grahns, en godis fabrik. Och Jenny blev så sugen på godis. Men jag sa att idag är det ju inte Lördag, så då kan man ju inte äta godis! Så säger man ju till Wilma, så det får man ju hålla. Men när Jenny låg där i sängarna och filurade så kom hon ju på en toppen id'e. Idag är det ju lill-lördag, så då måste man ju få köpa lite godis.... Ja, lite godis fick det bli. Och nu har Wilma lärt sig att det även finns något som heter lill.lördag..... Grrr! Kusinerna bara förstör! ;)
När vi handlat godis, styrde vi bilen vidare mot mormor Ingegerd. Där fick vi gott kaffe och fika, såklart!
Tarzan var ju med upp. Och när han och Gusten möttes på golvet så burrade Gusten upp sig, och morra. Tarzan han försökte på alla sätt och vis att visa Gusten att han ville BARA leka. tarzan var så, så, så glad. Men Gusten bara fräste. Tillslut blev tarzan lite rädd för Gusten, så han höll sig på avstånd. Och efter en stund gick Tarzan där ifrån. Men då jamade Gusten lite gulligt, så tarzan kom springandes....så började samma visa igen :) Det såg ut som att Gusten jävlades med tarzan, för han gick efter honom, och han jamade när han sprang därifrån. Men om Tarzan kom för nära så fräste han, och skrämde Tarzan :) Jäkla katt ;)
Två gånger visade Gusten sina klor för Tarzan. Han var en bit ifrån, så han nuddade honom aldrig. Men jäklar vad Tarzan tjöt! Man kunde tro att han fick sig rejäla revor! Men vi sa det, att på den lilla nakna hunden, så är väl bara blotta tanken på vassa katt klor illa nog för han....han har ju ändå retat upp Missan ett par gånger, så han vet att de kan göra ont.... stackarn! Och han som bara vill leka, när han äntligen finner en "vän" i sin egen storlek....
Mormor gillade Tarzan, och Tarzan trivdes nog rätt bra där i knät!
Här busas det!
Nu är vi hemma. Wilma och jag har just ätit lite mat, och nu har hon lite godis framme :) Tommy kom hem för en stund sen. Själv funderar jag på att snart gå en promenad med Baron, och sen kanske borsta av Kaxe lite, för han blev SÅ skitig i stallet, och sen så fäller han en hel del nu :P 
Ha det gött! Kramen!

Kommentarer
Postat av: Monika och Ina

Ja ni har som vanligt lika trevligt på era träffar..fikar och äter gott..=)Promenader med fika ,javisst smakar det gott då.Akta sig lilla Tarzan för missans klor..Ina fick en på nosen igår hos en väns katt..ajaj..men man får inte reta dessa katter..=)

Ja nu blir det lill- lördagsgodis hemma hos er,förstår jag,hahahahahahaaa,vilka sjyssta kusiner..tycker nog Wilma..hihihihihii.Ha det så jättegott nu i kommande helg..varma kramar Monika o Ina..tack för omtanken..Camillavännen.=)

2009-03-06 | 11:10:38
URL: http://extraedition.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: